Verlengde Schrans 111
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Verlengde Schrans 111, LEEUWARDEN

Dit appartement is direct binnen ons netwerk verkocht!

Op een schitterende locatie gelegen drie-kamer appartement met fraai uitzicht over de Verlengde Schrans. Het appartement bevindt zich op de benedenverdieping van het appartementencomplex Lindeboom (tevens een gemeentelijk monument). De ligging is zeer gunstig nabij diverse uitvalswegen, winkelstraat De Schrans, het Medisch Centrum Leeuwarden, het centrum van de stad en het NS-station. Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd.

Benedenverdieping:
Afgesloten entree met intercom, trapopgang en eigen inpandige berging in het souterrain (3,3 meter x 4 meter, voorzien van elektra).

Appartement:
Entree, hal, toilet, 2 slaapkamers met vaste kast en wastafel, keuken met inbouwapparatuur en kast met cv-opstelling. Badkamer met wasmachine aansluiting, inpandige ruimte en deur naar zeer royaal balkon op het oosten, woonkamer (29,5 m²) met vaste kasten, kachel en openslaande deuren naar zonnig balkon (3,5 m²) op het westen.

Bijzonderheden:
- bijdrage VVE € 125,00 per maand per 01 januari 2019 (actieve VVE)
- Kunststof kozijnen in de achtergevel zijn onlangs vernieuwd.
- balkon op het westen is gerenoveerd en voorzien van nieuwe coating.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 180.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1958
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte74 m²
Woning Inhoud246 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen