Beheer

Beheer en verhuur van uw onroerend goed.

Vertrouwd beheer en verhuur van uw onroerend goed

Wij beheren namens professionele en particuliere beleggers meerdere huurwoningen, huurappartementen en bedrijfsmatig onroerend goed in Leeuwarden en omstreken. Wij verzorgen de complete huuradministratie, waaronder het incasseren en afdragen van huur, het doorvoeren van huurverhogingen, het weer tijdig verhuren van een leeggekomen object en het klachtenonderhoud.

Objecten verhuren in Leeuwarden en omstreken

Zodra wij uw object in beheer hebben zorgen wij ervoor dat alles gedurende de huurperiode soepel verloopt. De incasso van de huur, de huurverhogingen, het klachtenonderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Ook het aansturen van de externe bedrijven kunnen wij voor uw uitvoeren. Denk hierbij aan bedrijven voor ketelonderhoud, regulier onderhoud of noodreparatie. Maar het kan ook voorkomen dat de huur op enig moment wordt opgezegd. Dan gaan wij gelijk aan de slag om tijdig weer een nieuwe huurder te vinden, zodat uw object aansluitend verhuurd wordt en er geen tot weinig huurverlies is.

Wij beschikken over alle middelen, kennis en het netwerk om uw object in de markt te zetten. De huurovereenkomsten regelen wij ook voor u. Het voordeel is dat we veel ervaring hebben in zowel de particuliere- als het bedrijfsmatige onroerend goed.

Interesse?

Vraag naar de mogelijkheden via onze contact button! Wij maken voor u een offerte op maat met een scherp tarief. Object verhuren in Leeuwarden en omstreken? Bij ons bent u hiervoor al meer dan 120 jaar aan het juiste adres.