Aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar in Leeuwarden e.o!

Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan wel in Leeuwarden of daarbuiten? Bent u het huis in gedachten misschien zelfs al een beetje aan het inrichten? Juist dan is het van belang het hoofd koel te houden en een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen. Want u wilt het huis voor een goede prijs kopen en u niet te veel laten beïnvloeden door uw roze bril ...

Bij Hellema Makelaars begrijpen we uw enthousiasme maar al te goed. Wij zorgen voor de onmisbare objectieve en realistische blik en halen alles uit de kast voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. We begeleiden u deskundig en op maat, tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Zo stapt u met de sleutel én een goed gevoel de woning van uw dromen in. Schakel ons direct in als aankoopmakelaar!

Onze werkwijze bij de aankoop van een woning

• Als aankoopmakelaar nemen wij uitgebreid de tijd voor een kennismaking. We inventariseren wensen en mogelijkheden, zodat u precies weet wat u van ons als aankoopmakelaar kunt verwachten.

• We bezichtigen de woning en kijken daarbij gedetailleerd naar de bouwkundige staat, noodzakelijk onderhoud, etc., zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

• We onderhandelen namens u en zorgen voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. Wij kennen het 'spel' en zorgen voor een toegevoegde waarde als aankoopmakelaar.

• We gaan mee naar de eindinspectie van de woning en zijn aanwezig bij de officiële overdracht bij de notaris.

Goed geregeld met een NVM aankoopmakelaar!

Geinteresseerd? Neem contact met ons op

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy