Over ons

Hellema Makelaars en Bedrijfsmakelaars

In 1898 startte Doekele Wygers Hellema het eerste makelaarskantoor van het geslacht Hellema in Leeuwarden. Inmiddels zijn we vier generaties verder en bedienen we onze klanten met veel enthousiasme vanuit ons kleinschalige kantoor in Leeuwarden-Zuiderburen. 

Bent u van plan uw woning te verkopen of heeft u een nieuwe woning op het oog? Wij begeleiden u graag in het hele aan- of verkooptraject.

Wij, te weten; Meindert, Rutger, Jeina, Luna, Martijn en Feline staan voor u klaar en zetten net even dat stapje meer. Want persoonlijke aandacht en een goede relatie met onze klanten: dat is volgens ons de basis voor succes. Bij ons zit u goed als u op zoek bent naar kwaliteit, transparante communicatie en een eerlijk tarief. 

Wij hebben sinds kort ook een verhuisbus die bij de verkoop in zit! Maak nu gratis gebruik van onze bus tijdens het verhuizen, zodat u dit niet meer hoeft te huren! Exclusief te gebruiken door onze klanten.

Ruime bereikbaarheid

Wij zijn een laagdrempelig makelaarskantoor en houden van korte lijnen en flexibiliteit. Dat betekent dat we afspraken ook buiten kantoortijden of op zaterdag kunnen plannen.

‘Het ijzer smeden als het heet is’, daar geloven we in. We vinden het daarom belangrijk – bijvoorbeeld tijdens onderhandelingsprocessen – snel met u te kunnen schakelen. Ook begrijpen wij het als geen ander als u ineens een vraag heeft waarop u snel een antwoord wilt. Daarom zijn wij ’s avonds en in het weekend ook mobiel te bereiken en kunt u ons altijd berichten via e-mail of WhatsApp.

Onze medewerkers

Bij Hellema werken 5 mensen. Zij staan allen voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of u van informatie te voorzien. Wilt u contact opnemen met één van onze medewerkers, dan kunt u op de persoonlijke pagina's terecht voor de betreffende contactgegevens.

Meindert de Graaf

Register Makelaar en Taxateur Wonen en BOG

Rutger de Graaf

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Jeina Selvendran

Kantoormanager

Luna van den Bos

Commercieel medewerker

Feline Wiersma

Commercieel medewerker

Martijn van Hijum

Commercieel medewerker