Longkruid 30
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Longkruid 30, LEEUWARDEN

Deze riante vrijstaande woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is gelegen aan het van Harinxmakanaal. Het pand is gebouwd onder architectuur wat resulteert in een doordacht ontwerp en toepassing van hoogwaardige materialen en is voorzien van een C label.

Zijn kenmerkende stijl, met een zonnige woonkamer en inpandige garage, was zeer modern voor die tijd en is onaangetast gebleven. De woonplattegrond biedt veel gebruiksmogelijkheden. Het geheel omarmt een ruime, zonnige tuin op het Zuidwesten die daardoor alle privacy biedt! en gericht is op de zon! Het heeft qua ontwerp fraaie stijlkenmerken uit eind jaren ’70.

Wanneer in de herfst, winter de zon laag staat, wordt het gehele huis mee verwarmd middels de in kunststof uitgevoerde schuifpui die uit twee beweegbare delen langs de zuidgevel is aangebracht. Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht.

De indeling is als volgt:
Entree, hal, Toilet met fontein. Grote woon en leef keuken (ca. 45 m2) met een keukenunit met inbouwapparatuur en een ruimte achter een deel van de keuken, welke in gebruik als spoelgedeelte. De living is gescheiden middels een haard naar het eetkamer deel. De woonkamer is gericht op de tuin en de keuken op de straatzijde. De living is door de grote ramen en de schuifpui zonnig en licht. Terras en tuin zijn via de schuifpui verbonden met de leefruimte. Op de vloer is tapijt en deels tegelwerk aangebracht. De slaapkamer op de begane grond is groot 15 m2 en aansluitend is de badkamer gesitueerd welke voorzien van een ligbad en een separate douche. De brede inpandige garage is voorzien van een loopdeur en een trapkast welke vanuit de garage bereikbaar is.

Terug naar de centrale hal: van hieruit is er een stijgpunt naar de overloop op de verdieping. (vloer uitgevoerd in beton) welke voorzien van 3 slaapvertrekken waarvan 1 welke toegang geeft tot het balkon. Achter de slaapvertrekken zijn bergruimten aangebracht. Er is aan de overloop een royaal toilet aanwezig.
Een van de slaapvertrekken is voorzien van een dakvenster.

Details:
Kavel van 544 m2 gelegen in een kleinschalige villawijk met een royale ligging.
Volledig geïsoleerd. Energielabel C
Er is in hoge mate sprake van lichttoetreding en er is schoonmetselwerk toegepast en het geheel is goed onderhouden.
Qua energiezuinigheid scoort deze woning goed en is het voorzien van dubbele glasbezetting

Interesse in dit object? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.
Bezichtigingen uitsluitend via de makelaar op afspraak

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 550.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1976
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte188 m²
Perceeloppervlakte544 m²
Woning Inhoud794 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen