Achter de Hoven 212
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht o․v․: Achter de Hoven 212, LEEUWARDEN

In de sfeervolle wijk Achter de Hoven in Leeuwarden vind je Achter de Hoven 212, een aantrekkelijke tussenwoning die perfect is voor diegenen die hun eerste stappen op de woningmarkt zetten en de handen uit de mouwen willen steken. Dit historische pand, uit 1899, staat op een perceel van ruim 400 m2 eigen grond en is gelegen tegenover een groenstrook en de enige boerderij in de omgeving. De tuin, gericht op het zuiden, belooft veel zonuren en privacy, mede dankzij de afwezigheid van tegenover- en naastliggende woningen. De diepe tuin is voorzien van een kas, tuinhuis en berging voor je fietsen. De woning is voorzien van een energielabel G.

De woning is ingedeeld met een praktische indeling en het gebruik van veel natuursteen en in hoge mate toepassing van houten materialen:

Begane grond:
Wanneer je de woning binnen stapt kom je in de hal, deze leidt je naar de lichte woonkamer waar plaats is voor een gezellige zithoek en is er sprake van een afzonderlijk eetgedeelte. De afgesloten en uitpandige keuken, toegankelijk vanuit de eethoek, is uitgerust met zelfstandige apparatuur. Achter de keuken vindt je de douche en een separaat toilet. De verwarming is middels een gashaard en het warmwater gaat middels een geiser.

Eerste verdieping:
De trap omhoog brengt je naar een overloop met inbouwkasten. Vanuit de overloop heb je toegang tot de vier slaapkamers. Door de grote uitbouw aan de achtergevel zijn er redelijke slaapvertrekken ontstaan. Eén van de slaapvertrekken geeft toegang tot de aanbouw.

Tuin:
De zuidelijk gelegen tuin biedt volop zon en privacy, en beschikt over een berging voor extra opslagruimte en een tuinhuis.

Met energielabel G reflecteert deze woning zijn leeftijd en charme, en biedt het een mooie kans voor de nieuwe eigenaren om deze naar eigen smaak te moderniseren en om het label naar een hoger level te brengen.
De woning wordt aangeboden in de staat waarin het verkeert en er zullen enkele bouwclausules worden opgenomen te weten een: 'niet-zelfbewoningsclausule', 'ouderdomsclausule', 'asbestclausule' en zonder lijst van zaken en vragenlijst.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 200.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1899
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte89 m²
Perceeloppervlakte402 m²
Woning Inhoud318 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy