Europaplein 9 F
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Europaplein 9 F, LEEUWARDEN

Wonen in stijl op de zesde verdieping met een panoramisch uitzicht over het Europaplein in Leeuwarden is een ware ervaring. Dit hoekappartement, gelegen op de zesde verdieping, straalt de elegantie uit van een luxueus hotel, met zijn kenmerkende zwarte kozijnen, overvloed aan natuurlijk licht en hoogwaardige afwerking. Recentelijk onderging de woning een volledige renovatie, waardoor het nu een buitengewoon sfeervol appartement is geworden.

Het Phoenix-appartementencomplex, waarin dit appartement zich bevindt, ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum. Bovendien zijn de uitvalswegen naar Amsterdam, Groningen en Heerenveen gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabijgelegen snel bereikbare haak om Leeuwarden.

Indeling van het complex:
Bij het betreden van het complex via de deuren kom je in de centrale hal met lift en trappenhuis. Eenmaal op de zesde verdieping kom je bij de ingang van het appartement.

Indeling van het appartement:
Bij het openen van de voordeur, kom je binnen in een ruime hal die toegang biedt tot verschillende kamers en het toilet, dat is uitgerust met een fonteintje. De royale woonkamer baadt in natuurlijk licht door de vele ramen en biedt aan de achterzijde een eigen, beschut balkon waar je kunt genieten van zonovergoten momenten. De zwarte open keuken is voorzien van een natuurstenen blad, Quooker, BORA inductiekookplaat met werkbladafzuiging, combi-oven, vaatwasmachine en koelvriescombinatie. In de stookruimte bevindt zich de Remeha Avanta ketel (2021). De ruime master bedroom grenst aan de badkamer met wastafelmeubel en inloopdouche. Daarnaast zijn er twee slaapkamers, waarvan er één momenteel wordt gebruikt als kastenkamer of inloopkast, en de andere dient als kantoor. De gehele woning is voorzien van een prachtige PVC-vloer.

Het zuidwestelijk gelegen balkon biedt de mogelijkheid om van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat buiten te zitten, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over Leeuwarden. Aan de voorzijde biedt het appartement uitzicht op het in 2017 volledig heringerichte moderne Europaplein.

Algemene informatie:

- De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 215,-.
- Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd.
- Er bestaat de mogelijkheid om een garagebox onder het gebouw te huren. Het huidige contract, in handen van de verkoper, is overdraagbaar.
- Het appartement beschikt over 3 slaapkamers.
- Aan de voorzijde zijn kunststof kozijnen geplaatst, terwijl aan de achterzijde houten kozijnen zijn geïnstalleerd. Alle ramen zijn voorzien van deels HR++ glas.

Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld door Hellema Makelaars, grotendeels op basis van gegevens en tekeningen verstrekt door de verkoper. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of andere gebreken, noch voor de gevolgen daarvan. Dit geldt onder andere voor opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 279.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte97 m²
Woning Inhoud314 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy