Vincent van Goghstraat 34
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Vincent van Goghstraat 34, LEEUWARDEN

In het geliefde en gezellige Huizum-West in Leeuwarden staat deze charmante, doch gedateerde erkerwoning met de woonkamer tussen de gang en een ruime steeg. Het huis, gelegen aan de brede Vincent van Goghstraat 34 kenmerkt zich door zijn voor- en achtergevel. Het is gelegen tegenover een van de nog vier resterende stadboerderijen in Leeuwarden. Hoewel deze woning wat liefde nodig heeft, straalt het karakter uit en biedt het een ideale combinatie van ruimte, comfort en stijl. Op de bovenverdieping leiden de deuren naar een balkon en het grootste deel van het pand heeft dubbele beglazing.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Je betreedt het huis via een stevige voordeur en wordt begroet door hoge plafonds in de gang. Glas-in-lood bovenlichten en een meterkast zijn hier te vinden. De woonkamer straalt warmte uit en heeft een vaste pui in de achtergevel, met de optie voor openslaande deuren. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koelkast. Vanuit hier loop je door naar de tuin met een toegang tot de brede steeg.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een erkerbalkon, en beide met ingebouwde kasten. De overloop biedt toegang tot de slaapkamers en een deur naar het droogplat. De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar je een extra slaapkamer kunt creëren. Deze ruimte is voorzien van een dakvenster, de ketelopstelling en een radiator.

Algemeen:

- Woonoppervlakte 97 m²
- Eigen grond van 128 m²
- Diepe achtertuin met achterom
- Renovatieproject op een prachtige locatie
- Een sfeervolle woning uit de jaren '30

Huizum-West is een gewilde jaren '30 buurt, gunstig gelegen nabij winkelstraat "De Schrans", het centrum en het trein- en busstation. Voorzieningen zoals basis- en voortgezet onderwijs, sportfaciliteiten en groenvoorzieningen zijn ruim aanwezig.

Disclaimer: Deze informatie is met zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor onvolledigheden, onjuistheden of gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft als doel een eenduidige manier van meten te bieden om een indicatie van de gebruiksoppervlakte te geven. Verschillen in meetresultaten zijn echter niet volledig uitgesloten, bijvoorbeeld door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen tijdens de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 275.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte97 m²
Perceeloppervlakte128 m²
Woning Inhoud350 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy