Elleboogsvaart 13 A+B
HAULERWIJK

Omschrijving

Te koop: Elleboogsvaart 13 A+B, HAULERWIJK

Rustieke Grandeur - Vrijstaand rietgedekt landhuis in Haulerwijk: Prestige en Potentieel en een naast gelegen beleggingspand en onderdeel uitmakende van het aanbod. Het pand is verhuurd met een deel in eigen gebruik. Het bedrijfsgedeelte maakt impliciet onderdeel uit van het geheel.

Rust en ruimte komen samen in deze charmante, vrijstaande landhuis, gesitueerd in de landelijke omgeving van Haulerwijk. Met zijn riante leefruimte, talrijke kamers en karakteristieke charme, biedt het de ideale setting voor zowel gezinnen als senioren. Zoekt u de rust van het platteland, terwijl u toch nabij een gezellig dorp aan een doorgaande weg wilt wonen? Dan is deze unieke en royale woning aan de Elleboogsvaart die harmonieert met een samengaan van comfort, gemak en plattelandscharme.

Bijzonderheden

- Riant woonoppervlak van 515 vierkante meter
- Het object word verkocht met een afzonderlijk gelegen en bereikbaar, verhuurde bedrijfsruimte (met adresduiding 13 B) welke in gebruik bij de Rijksgebouwendienst. De huurgegevens zijn uitsluitend op aanvraag en onder voorbehoud, beschikbaar.
- Omvangrijke kelder voor recreatieve doeleinden en talrijke slaapkamers bieden talloze mogelijkheden
- Groot perceel met royaal parkeerterrein
- Vrijstaand wonen met in hoge mate privacy

**Het souterrain:** Deze ruime kelder, in gebruik als recreatieruimte, biedt plaats aan een pooltafel en een gezellige eetkamer. Een ideale plek voor uw hobby's of het ontvangen van gasten.

**De begane grond:** De grandeur van deze woning blijkt al bij binnenkomst. De royale centrale hal, met stijlvolle trap, biedt toegang tot diverse ruimtes. De ruime woonkamer, met serre en openslaande deuren, gaat over in een open woonkeuken met modern inbouwapparatuur. Tevens treft u een badkamer met douchehoek en ligbad. Aanvullende ruimtes op deze verdieping zijn een kantoor of werkkamer, een ruime garage en toegang tot de kelder.

**De eerste verdieping:** Deze verdieping herbergt maar liefst 7 slaapkamers en een tweede badkamer, uitgerust met een ligbad en douchehoek.

**De tweede verdieping & zolder:** De zolderruimte biedt u extra opbergruimte.

Buitenruimtes

Buitenleven begint hier; de woning beschikt over meerdere zonnige terrassen waar u optimaal kunt genieten van de frisse buitenlucht. De met zorg aangelegde en onderhouden vijverpartij vormt de kers op de taart, een serene plek waar men heerlijk kan ontspannen.

Omgeving

U woont hier landelijk en verhoogd, met een prachtig weids uitzicht. Haulerwijk is een levendig dorp waar jong en oud naadloos samenkomen. Met diverse voorzieningen zoals scholen, supermarkten, lokale winkels, medische zorg en horeca in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid

Met de auto of het openbaar vervoer bent u snel op de belangrijkste uitvalswegen. Woon-werkverkeer naar grotere steden is goed te doen en recreëren in de groene omgeving is eenvoudig te bereiken met fiets- en wandelroutes.
Met Haulerwijk als uw uitgangspunt zijn zowel Assen, Drachten als Groningen vlot bereikbaar via de nabijgelegen A7 en A28.

Laat u fascineren door deze prachtige vrijstaande landhuis en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning (met zijn beleggingsgedeelte onder nummer 13 B) biedt. Bij gebleken geschiktheid en op aanvraag worden de gegevens van het bedrijf/kantoorpand verstrekt.
Aarzel niet - Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging. Een landelijke idylle wacht op u!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.390.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1997
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte362 m²
Perceeloppervlakte7615 m²
Woning Inhoud1800 m³
Kamers10 (7 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy