Leeuwerikstraat 22
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht o․v․: Leeuwerikstraat 22, LEEUWARDEN

Gelegen aan de prachtige Leeuwerikstraat, naast ''t Bolwerk'' en tegenover de prachtige Koningin Wilhelminaschool in Amsterdamse School-stijl. Het uitzicht is echter vrij, doordat je de Transvaalstraat in kijkt. De woning biedt een goede mix aan een authentieke- en moderne stijl en valt op door de grootte. De woning heeft maar liefst 6 slaapkamers, wat het erg geschikt maakt voor bijvoorbeeld samengestelde gezinnen. Er is de afgelopen jaren al veel verduurzaamd, wat leidt tot een C label. Ondanks de vele vierkante meters en inhoud, valt het verbruik hierdoor erg mee.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in het tochtportaal met de meterkast en garderobe. Hierna heb je de doorloop richting de hal met vaste trap naar de eerste etage en een trapkast. Vanuit hier is de woonkamer met vloerverwarming en halfopen keuken te bereiken. De woonkamer heeft veel lichtinval en voelt zonnig aan. De sfeervolle gashaard is voor bijverwarming. Er zijn openslaande deuren, welke je naar de noordwesten gelegen tuin leiden. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat en een oven. Er is een aangrenzende bijkeuken met een royale vliering, toilet, inbouwkast, wasmachineaansluiting en toegang tot zowel de tuin als de kelder. In de kelder is de ketel (Nefit uit 2001), expansievat en de verdeler voor de vloerverwarming te vinden.

Eerste verdieping:
Vanuit de hal is de overloop van de eerste etage te vinden. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, tweede toilet en dubbele wastafel met meubel. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en sfeervolle balkenplafonds. Er is ook nog een separate inbouwkast op de overloop.

Tweede verdieping:
Vanuit de vaste trap op de overloop van de eerste verdieping is deze verdieping te bereiken. Op deze verdieping zijn nog drie royale slaapkamers te vinden. Ook is hier nog veel ruimte achter de schotten voor berging en nog een royale inbouwkast. In deze kast is ook de omvormer van de zonnepanelen te vinden.

Derde verdieping:
Er is een luik welke naar deze verdieping leidt. Hier zou je eenvoudig een vlizotrap in kunnen maken. Deze ruimte is erg geschikt om als bergzolder te gebruiken.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordwesten en achterom bereikbaar door de naastgelegen steeg. De steeg is eigendom van deze woning en wordt door de buren in de praktijk niet gebruikt. Ook de voortuin kan gebruikt worden als terras.

kenmerken:
- Schilderwerk 2023
- 10 zonnepanelen
- Energielabel C
- Offertes voor verdere verduurzaming zijn op aanvraag beschikbaar.

Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden in de charmante Leeuwerikstraat 22. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in uw nieuwe (t)huis!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 425.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1930
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte172 m²
Perceeloppervlakte140 m²
Woning Inhoud666 m³
Kamers7 (6 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy