Een bedrijfspand kopen of huren

Heeft u het perfecte object voor uw bedrijf gevonden? Bent u zelfs het object al aan het inrichten? Juist dan is het van belang het hoofd koel te houden en een deskundige aankoop- of aanhuurmakelaar in de arm te nemen. Want u wilt het object uiteraard voor een goede prijs kopen of huren en u niet te veel laten beïnvloeden door uw roze bril.

Bij Hellema Makelaars begrijpen we uw enthousiasme maar al te goed. Wij zorgen voor de onmisbare objectieve en realistische blik en halen alles uit de kast voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs of een zo gunstig mogelijke huurprijs. We begeleiden u deskundig en op maat, tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Zo stapt u met de sleutel én een goed gevoel het bedrijfspand van uw dromen in.

Onze werkwijze bij de aankoop of aanhuur van een bedrijfspand

• We nemen uitgebreid de tijd voor een kennismaking. We inventariseren wensen en mogelijkheden, zodat u precies weet wat u van ons als aankoopmakelaar kunt verwachten.

• We gaan mee met de bezichtiging(en) naar het object en kijken daarbij gedetailleerd naar de bouwkundige staat, noodzakelijk onderhoud, etc., zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

• We onderhandelen namens u en zorgen voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs.

• We gaan mee naar de eindinspectie van de object en zijn indien gewenst aanwezig bij de officiële overdracht bij de notaris.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy