Uw bedrijfspand verkopen of verhuren

U bent er uit. U bent van plan om uw bedrijfsobject te verkopen of te verhuren. En nu? Er komen heel wat zaken op u af. Het liefst heeft u dan een makelaar aan uw zijde die weet waar hij het over heeft en u voorziet van de beste adviezen en tips. Tevens is het vastleggen van gemaakte afspraken en de juridische ondersteuning hierbij vaak erg van belang. Onze makelaardij heeft door de vele jaren ervaring een groot lokaal netwerk opgebouwd, waaruit wij snel mogelijke kopers of huurders kunnen vinden. Hiernaast bieden wij uw bedrijfsobject uiteraard ook aan op Funda in Business voor optimale exposure. Bij Hellema Makelaars doen we er alles aan u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het hele proces.

Onze werkwijze bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsobject.

• We nemen uitgebreid de tijd voor een kennismakingsgesprek. Wat zijn uw wensen en wat mag u van ons verwachten? Alle belangrijke zaken komen aan bod.

• U laat alle informatie rustig bezinken. Besluit u met ons in zee te gaan? Dan kunnen we direct aan de slag!

• We bepalen een reële vraagprijs en zorgen voor optimale exposure van uw bedrijfspand (inclusief plattegronden, (360°-)foto’s en een slideshow) op Funda in Business. Dit kan al binnen een week.

• De kopers of huurders kunnen komen kijken. Ook de bezichtigingen regelen wij voor u. Altijd in overleg, dat spreekt voor zich.

• Is er een gegadigde? Dan begint het onderhandelingsproces. Wij onderhandelen namens u en dat doen we professioneel en scherp. Tijdens dit proces staan we nauw met u in contact. Bij huurders gaan we ook de gemaakte afspraken uiteraard duidelijk bespreken en vastleggen.

• Is er overeenstemming over de prijs? Dan stellen we de koop- of huurovereenkomst op. De gemaakte afspraken leggen wij duidelijk vast en adviseren hierin op juridisch gebied. Tevens doen wij bij een huursituatie een huurderscheck.

• We maken samen een inspectieronde door het object en gaan met u naar de notaris voor de officiële overdracht. Bij een huursituatie hebben we een eindoplevering om te kijken of alle partijen tevreden zijn.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy