Voorstreek 20
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Voorstreek 20, LEEUWARDEN

Als belegging aangeboden; Monumentaal grachtenpand aan de Voorstreek 20 te Leeuwarden. Het pand is zowel binnen als buitenom in de afgelopen jaren grondig aangepakt. Bouwjaar 1872. Het installatiewerk is eind 2023 aangepast, volledig inductiekoken, boilers voor warm water en Brunata bemeteringssysteem met tussenmeters.

Locatie
Het appartementencomplex ligt in het centrum waar allerlei voorzieningen aanwezig zijn zoals een supermarkt, winkels, diverse eetgelegenheden, bibliotheek, sporthal, kinderopvang, basisschool, gezondheidscentrum en een museum.

Globale indeling appartementencomplex
In het hoofdgebouw bevindt zich op begane grond een winkelruimte, welke al geruime tijd als slagerij in gebruik is. Op de verdieping zijn 5 appartementen en 2 studio's aanwezig. Aan de achterzijde (losstaand) bevindt zich een voormalig pakhuis welke in 2020 is gerenoveerd en ingericht als appartement (begane grond / 1e- en 2e verdieping). Het appartement in het voormalige pakhuis beschikt tevens over een kleine voortuin. Ten behoeve van algemeen nut is er tevens een fietsenstalling / berg ruimte aanwezig. Alle appartementen en de winkel zijn momenteel verhuurd.

Globale indeling appartement
De appartementen hebben elk een woonkamer met keuken, 1-2 slaapkamers, badkamer en hal. Het trappenhuis is royaal opgezet.

Voorzieningen
Het appartementencomplex is voorzien van een belinstallatie. De appartementen worden verwarmd via een HR-ketel. Ook zijn de appartementen voorzien van een eigen glasvezelaansluiting.

Bestemming
Het appartementencomplex valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als bestemming 'Centrum-2'.

Huurgegevens
De bruto huur betreft € 89.400 per jaar. Met de huidige koopsom zorgt dit voor een bar van rond de 6%. De lopende huurovereenkomsten, het huuroverzicht en alle overige relevante informatie met betrekking tot de verhuur zijn in de dataroom opgenomen en beschikbaar op aanvraag.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 1.300.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1872
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte465 m²
Perceeloppervlakte195 m²
Woning Inhoud1856 m³
Kamers15 (9 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy