Sleutelbloem 19
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Sleutelbloem 19, LEEUWARDEN

Bent u op zoek naar een royale vrijstaande woning? Dan is Sleutelbloem 19 in Leeuwarden wellicht iets voor u! Deze woning biedt tal van mogelijkheden om er uw droomhuis van te maken. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Aldlân en heeft een ruime onder architectuur aangelegde tuin rondom.

De achtertuin is bereikbaar via een achterom en biedt voldoende privacy om lekker buiten te kunnen genieten van de zon. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte voor autostalling en is er een luifel aan de uitpandige berging aangebracht. Het dakvlak is voorzien van een loggia voor extra lichttoetreding aan de verdieping.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
De begane grond bestaat uit een hal met toilet, een lichte woonkamer met grote raampartijen en een open haard, woonkeuken met een lichte keuken met inbouwapparatuur en toegang tot een kelderruimte.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Op de verdieping is een loggia aangebracht voor buitenbeleving en lichttoetreding.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en biedt mogelijkheden om nog een extra slaapkamer te creëren.

Hoewel de woning gedateerd is, biedt deze tal van mogelijkheden om er naar eigen inzicht, een fantastische woning van de maken met in hoge mate privacy. Denk bijvoorbeeld aan het moderniseren van de keuken en badkamer, het aanbrengen van isolatie en het plaatsen van dubbel glas. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de indeling van de woning te veranderen, bijvoorbeeld door het creëren van een open keuken of het samenvoegen van twee slaapkamers tot een grote master bedroom.

De woning is gelegen in een rustige straat in de kindvriendelijke wijk Aldlân. In de directe omgeving bevinden zich diverse scholen, supermarkten en sportvoorzieningen. Het centrum van Leeuwarden is met de fiets of het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Kortom, bent u op zoek naar een woning met karakter en mogelijkheden om er uw eigen droomhuis van te maken? Kom dan zeker eens kijken bij Sleutelbloem 19 in Leeuwarden!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 495.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1978
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte170 m²
Perceeloppervlakte500 m²
Woning Inhoud759 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy