Bleekhof 99
LEEUWARDEN

Omschrijving

Onder bod: Bleekhof 99, LEEUWARDEN

2-kamer appartement, gelegen op de begane grond van het complex Bleekhof, dit complex is gebouwd in 2001. Dit appartement biedt een comfortabele en ruimtelijke indeling. De privétuin bevindt zich op het zuidwesten.

De indeling van het appartement is als volgt:

Bij binnenkomst betreedt je een ruime hal, die toegang biedt tot verschillende vertrekken. Er is een aparte wasruimte met cv-opstelling. Van daaruit kom je in de royale woonkamer met veel ramen rondom, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt. De woonkamer leidt naar de open keuken, voorzien van een vaatwasser, kookplaat, combi-oven, afzuigkap en koelkast. De tuin is bereikbaar vanuit de woonkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en vaste wastafel. Naast de cv-ruimte bevindt zich een apart toilet. Er is één slaapkamer. Het appartement beschikt tevens over een eigen berging.

Een eigen parkeerplaats op de eerste verdieping behoort tot het appartement. Er bestaat ook de mogelijkheid om een extra inpandige parkeerplaats te kopen in de parkeergarage of te huren aan de voorkant van het complex.

De verstrekte informatie is zorgvuldig samengesteld, maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden, onjuistheden of andere gevolgen daarvan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en heeft tot doel een meer consistente meetmethode te hanteren om een indicatie van het gebruiksoppervlak te geven. De instructie sluit verschillen in meetresultaten niet volledig uit vanwege bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle opgegeven afmetingen en oppervlakten zijn indicatief. De verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN-normen. De koper heeft de plicht om eigen onderzoek te doen naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. De makelaar adviseert namens de verkoper. Wij raden u aan een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en zelfstandig onderzoek te laten uitvoeren. De NVM-voorwaarden zijn van toepassing.

Hellema Makelaars staat niet garant voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt geen aansprakelijkheid hiervoor. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze presentatie.

Over dit object

Overdracht
Statusonder bod
Prijs€ 272.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2001
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte87 m²
Woning Inhoud290 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy