Drijberseweg 36 A
WIJSTER

Omschrijving

Te koop: Drijberseweg 36 A, WIJSTER

De aanbieding betreft 3 chalets op de camping "De Otterberg" met plaatselijke adressering nummer 6 en nummer 7 te Wijster. In eerste instantie zijn de nummers 6 en 7 beschikbaar en in een later stadium zal nummer 5 worden aangeboden.

De koopprijs van nummer 6 bedraagt € 22.500,- alsmede € 450,- kosten voor de overdracht van de tenaamstelling.
De koopprijs van nummer 7 bedraagt € 19.500,- alsmede € 450,- kosten voor de overdracht van de tenaamstelling.

De chalets liggen op fraaie locaties op het park en kunnen het gehele jaar in gebruik worden genomen en de chalets zijn winterproof door de in hoge mate aangebrachte isolatie. De chalets worden verwarmd middels een centrale verwarming en gestookt door een Intergas Combi-ketel. Er is sprake van een vaste gasaansluiting. De eenheden zijn ingericht met een woonkamer en 2 slaapkamers alsmede een douche en toilet en is er een wasmachine aanwezig. Bij het chalet met nummer 6 is een prieeltje aanwezig en bij nummer 7 zal er door verkoper een nieuwe partytent worden geleverd welke onderdeel zal uitmaken van de koopsom.

Het staangeld bedraagt € 3.100,- op jaarbasis en voor dit jaar is dit reeds voldaan. Alle kosten zijn opgenomen in het genoemde staangeld. De eenheden zijn voorzien van een vrijstaande berging welke in hout en/of kunststof zijn uitgevoerd.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 22.500 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar1997
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlakte40 m²
Perceeloppervlakte1 m²
Woning Inhoud100 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy