Bleeklaan 136
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht o․v․: Bleeklaan 136, LEEUWARDEN

Welkom in deze volledig verbouwde woning met energielabel A, op de Bleeklaan 136! De woning is gelegen aan de Bleeklaan en beschikt over 3 slaapkamers, verdeeld over meerdere woonlagen. De woning is voorzien van een fraaie en moderne keuken en badkamer. Deze zijn nieuw geplaatst en klaar voor de eerste gebruiker. Er ligt door de gehele woning een nette laminaatvloer. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met trippel glas. Alles is gestuct en keurig afgewerkt. Er is hier praktisch sprake van nieuwbouw.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst van de woning stapt u in de entree, met toegang tot het toilet en doorloop naar de woonkamer met open keuken. De keuken is in neutrale stijl uitgevoerd, met een zwart composiet keukenblad en hoogglans witte, greeploze frontjes. De keuken is uitgevoerd met een afzuigkap, inductie kookplaat, spoelbak met moderne mengkraan, vaatwasser, koelkast met vriesvakje en combioven. Er is hiernaast nog genoeg bergruimte om spullen in te bewaren. Er is naast de keuken nog genoeg ruimte voor een eettafel en in het begin van de woonkamer ruimte voor een prettige zithoek.

Eerste etage:
Vanuit de hal op de begane grond is er toegang tot de overloop op de eerste etage. Deze geeft toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers zijn ruim genoeg om een tweepersoons bed kwijt te kunnen. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met kraan, douche, wasmachine aansluiting en toilet. Vanuit de overloop is ook de zolder bereikbaar.

Tweede etage:
Op de zolder is nog een royale slaapkamer te vinden, welke voor meerdere doeleinde geschikt is. Deze is bijvoorbeeld ook erg geschikt als werkkamer of hobbyruimte.

Al met al is het een perfecte woning voor de starter op de markt. De meubels kunnen er in en je kunt wonen.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 200.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1928
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte64 m²
Perceeloppervlakte54 m²
Woning Inhoud267 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy