Miedweg 1
MARRUM

Omschrijving

Te koop: Miedweg 1, MARRUM

Ontdek de Friese droom: Luxe woonboerderij in Marrum, slechts 15 minuten van Leeuwarden en de Waddenzee!

Stel je voor: een betoverende plek waar rust, ruimte en authenticiteit samenkomen. Welkom in Marrum, een pittoresk dorp dat het goede leven in Friesland belichaamt. Hier, op slechts een korte rit van de bruisende stad Leeuwarden en de prachtige Waddenzee, vind je jouw oase van rust en comfort.

Deze majestueuze stelp-woonboerderij, bevindt zich aan de rand van het dorp, wacht op jouw nieuwe avontuur. Met een overvloed aan parkeermogelijkheden op eigen terrein, verwelkomt deze woonboerderij je met open armen. Bewonder de weelderige tuin met fruitbomen en notenbomen, sierlijke terrassen en een betoverende verlichting die de avonden magisch maken. Hier kun je genieten van ongeëvenaarde privacy en gemoedsrust.

Stap binnen in het voorhuis, waar het verleden tot leven komt in een schitterend decor. Drie prachtige entrees leiden je naar de centrale gang, met toegang tot een kelderruimte en een elegante overgang tussen het voor- en achterhuis.

Het voorhuis onthult twee adembenemende opkamers, elk met een oppervlakte van ongeveer 36 m2 en 18 m2. Hier wordt afzelia parket gecombineerd met glas in lood bovenlichten voor een tijdloze allure. Ontdek drie provisieruimtes en een handige bijkeuken op de begane grond. De eerste verdieping biedt twee weelderige slaapkamers van elk circa 20 m2, en aansluitend een tweede luxe badkamer met bidet, toilet, douche en wastafel. En alsof dat nog niet genoeg is, leidt een vaste trap naar de betoverende tweede verdieping. Hier vind je een derde kamer van circa 25 m2 met een charmante slaaploft van ongeveer 3 m2.

Het achterhuis, een meesterwerk uit 2000, strekt zich uit over ongeveer 250 m2 en omhult je met moderne grandeur. Een prachtige marmeren vloer verwelkomt je in stijl.

Betreed een majestueuze hal van maar liefst 75 m2, met glas in lood details, die toegang biedt tot de weelderige living van circa 89 m2. Deze ruimte is optisch verdeeld en biedt toegang tot twee ruime slaapkamers van ongeveer 20 m2 en 31 m2, evenals een veelzijdige kamer die aan jouw wensen kan worden aangepast. De eerste verdieping herbergt een professionele bioscoop van circa 30 m2, compleet met 7 ultraluxe elektronisch verstelbare stoelen voor de ultieme filmervaring. Een aparte machinekamer voegt functionaliteit toe aan deze ruimte.

De ruime, moderne keuken van circa 26 m2, met een natuurstenen aanrecht, hoogwaardige inbouwapparatuur en toegang tot de grote hal en woonkamer, zal zelfs de meest veeleisende fijnproevers imponeren. Naast de keuken vind je een tweede badkamer, een apart toilet en een wasruimte voor extra gemak.

Boven het hele achterhuis wacht een royale zolder van ongeveer 200 m2, bereikbaar via een vaste trap, om te worden ontdekt en verkend.

En als kers op de taart, naast de woonboerderij, is er een ruime loods beschikbaar, welke intern bereikbaar, van maar liefst 13 x 25 meter. Met een op afstand bedienbare overheaddeur, die zowel van binnen als buiten toegankelijk is, biedt deze veelzijdige ruimte eindeloze mogelijkheden.

Kortom: betreed een wereld van pure elegantie en luxe, waar een prachtige woonboerderij jouw dromen vervult. Hier kun je wonen, werken en genieten in perfecte harmonie, te midden van het schilderachtige landschap van Marrum. Grijp deze unieke kans en laat jouw Friese droom werkelijkheid worden!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 995.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte656 m²
Perceeloppervlakte3940 m²
Woning Inhoud2811 m³
Kamers8 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelG

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy