Taniaburg 108
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Taniaburg 108, LEEUWARDEN

Deze fraaie, geschakelde tussenwoning bevindt zich in een rustige straat op een ruim perceel van 180m². De woning bevindt zich in een waterrijke en groene omgeving. De woning heeft een voorlopig C als energielabel.

Ervaar het licht en de ruimte door de schuifpui en de raampartijen aan de achterzijde wat vanuit de tuingerichte woonkamer vrij uitzicht geeft op de beschutte en groene achtertuin. Met drie ruime slaapkamers en een ruime bergingszolder biedt deze woning genoeg ruimte.

Indeling begane grond:
Hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje.
De half open keukenruimte biedt genoeg ruimte voor een eettafel. Door de ramen aan de voorkant komt hier ook veel licht binnen. Tevens is er een keukenblokje aanwezig. De woonkamer beschikt over genoeg ruimte om een zithoek te kunnen neerzetten. De woonkamer beschikt tevens over een inloopkast. Het schoon metselwerk uit die tijd zorgt voor een authentiek gevoel. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een fraaie, lichte vloerafwerking. Van hieruit komt u via de schuifpui in de op het zuiden gelegen achtertuin, die van omringende woningen nauwelijks inkijk heeft. De tuin is met grote zorg en aandacht aangelegd en onderhouden. U kunt hier in alle rust en privacy genieten van een heerlijk zonnig plekje.

Indeling 1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer, voorzien van het 2e toilet, douche en wastafel.

Indeling 2e verdieping:
vlizotrap naar zolderberging.

Camminghaburen:
De wijk Camminghaburen zorgt voor een goede bereikbaarheid met vele vormen van vervoer. De buslijnen sluiten goed aan en het beschikt zelfs over een eigen station. Het nabij gelegen recreatiegebied de Groene Ster is tevens goed bereikbaar.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 169.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1982
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte93 m²
Perceeloppervlakte186 m²
Woning Inhoud376 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen