Mounewei 4
BURDAARD

Omschrijving

Verkocht: Mounewei 4, BURDAARD

Karakteristieke woning uit 1900, gelegen in het Friesche dorp Burdaard. Het object kenmerkt zich aan de authentieke elementen en aan de prachtige ligging, direct aan de Dokkumer Ee. Het betreft twee aan elkaar geschakelde huizen, waardoor er veel ruimte in zit. Het object is gelegen tussen de brug en de molen.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Bij binnenkomst vanuit de overdekte entree, komt u in de hal. de hal geeft toegang tot de voorkamer en de keuken. De voorkamer beschikt over een houten balkenplafond, authentieke kleuren en raampartijen, voorzien van dubbel glas. De achterkamer is bereikbaar vanaf de voorkamer. De keuken is eenvoudig uitgevoerd. De bijkeuken geeft toegang tot het toilet en de badkamer beneden. Tevens is vanuit de badkamer de keuken bereikbaar. Er is een vaste trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping
De vaste trap geeft toegang tot de overloop, welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van knieschotten, wat extra bergruimte oplevert. De badkamer boven is voorzien van een ligbad, douche wc en een wastafel.

De tuin is voorzien van een grasveld en een looppad, voorzien van genoeg bergingsmogelijkheden. Parkeren op eigen terrein is mogelijk.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 175.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte118 m²
Perceeloppervlakte404 m²
Woning Inhoud547 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen