Miedweg 1

Miedweg 1
MARRUM

€ 675.000 Kosten koper

Omschrijving

Marrum centraal gelegen op slechts 15 autominuten van Leeuwarden en de Waddenzee.
Een dorp met de kenmerken van het goede leven in de provincie Friesland. Rustig, landelijk én alle voorzieningen binnen bereik.

Deze riante woonboerderij heeft nog veel authentieke elementen en is technisch in zeer goede staat. Alle installaties zijn nieuw evenals de dakkapellen en het dak. Fraaie tuin met fruitbomen notenbomen enz. diverse terrassen en verlichtingsplan. Ook is er voldoende privacy aanwezig.
Uitgebreide alarminstallatie aanwezig.

Het voorhuis:
Het meest authentieke deel van de boerderij.
Indeling: Drie entree-partijen leiden naar de centrale gang die de natuurlijke overgang vormt tussen het voor- en het achterhuis.

In het voorhuis bevinden zich twee fraaie opkamers met een oppervlak van respectievelijk ongeveer 36 m2 en 18 m2. Beide kamers zijn voorzien van afzelia parket. De bovenlichten zijn uitgevoerd in glas in lood.
Drie provisieruimtes en de bijkeuken completeren het voorhuis op de begane grond.

Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers van ieder ca. 20 m2 en een badkamer met bidet, toilet, douche en wastafel. Door middel van een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar naar een derde kamer van ongeveer 25 m2 met slaaploft van ongeveer 3 m2

Het achterhuis is in 2000 gerealiseerd beslaat ca. 250 m2 en is geheel voorzien van een marmeren vloer.

Het pand is eventueel igemeubileerd beschikbaar.

Indeling: een zeer fraaie hal van 75 m2 waarin onder meer met glas in lood is gewerkt biedt toegang tot de royale living van ongeveer 89 m2 die optisch gesplitst is en toegang tot twee ruime slaapkamers van ongeveer 20 m2 en 31 m2 en een kleinere kamer die voor verschillende doeleinden gebruikt zou kunnen worden.

Ook is er een vaste trap naar de 1e verdieping alwaar zich een professionele bioscoop bevindt van ongeveer 30 m2 met 7 zeer luxe electronisch verstelbare stoelen met drankkoeler en verlichting met een aparte machinekamer.


De ruime dichte keuken van ca. 26 m2 is voorzien van een natuurstenen aanrecht en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur met deur naar grote hal en een deur naar de woonkamer.

Aangrenzend aan de 2e badkamer bevinden zich separaat een toilet en een ruimte voor wasmachine en droger etc.

Boven het gehele achterhuis bevindt zich nog een zolder van ca. 200 m2 welke via een vaste trap te bereiken is.

Op het terrein bevindt zich naast de boerderij een ruime loods van 13 x 25 met op afstand bedienbare overheaddeur die van binnenuit te bereiken is en geschikt is voor velerlei doeleinden.

Kortom: een fraaie en complete woonboerderij met veel leef- en werkruimte gelegen in het dorp en tevens landelijk zicht.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 675.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte656 m²
Perceeloppervlakte3940 m²
Woning Inhoud2811 m³
Kamers8 (5 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar