Marwei 128

Marwei 128
DELFSTRAHUIZEN

€ 160.000 vrij op naam

Omschrijving

Het beleggingsobject voor recreatieve verhuur en voor eigen recreatief gebruik, betreft een appartementengebouw gelegen direct aansluitend aan het Hotel "Het Tjeukermeer" en in dit gebouw bevinden zich, (bouwjaar 2000), 7 luxe en ruim opgezette appartementen en 2 hotelkamers.

De verdeling van de appartementen in het gebouw is als volgt; op de begane grond 3 appartementen bestaande uit een woonkamer met keukengedeelte en een in aluminium uitgevoerde schuifpui naar het terras, alsmede 2 slaapvertrekken en een natte cel met een separaat toilet, welke vanuit een royale hal zijn te benaderen.

De eerste verdieping is ingericht met 2 royale appartementen met eveneens een woonkamer met keukenblok en twee slaapvertrekken alsmede een hal voor toegang tot badkamer met een separaat toilet.
Deze laag is tevens voorzien van 2 hotelkamers met een woon/slaapkamer en badkamer met toilet. Deze hotelkamers zijn eventueel separaat als logeerruimte aan te wenden, of bij de appartementen te voegen waardoor er over de gehele laag sprake is van 2 zeer royale woonappartementen.

De tweede verdieping is ingericht met appartementen die zijn ingericht als woonkamer met keukengedeelte en 2 slaapvertrekken met badkamer en toilet en een royale inpandige hal en hebben een fantastisch uitzicht door de grote dakvensters op het omliggende terrein en het water.

Een fraai uitpandig trappenhuis geeft toegang tot de afzonderlijke eenheden. Alle wooneenheden zijn voorzien van vloerverwarming.

De externe verhuur van de wooneenheden, is deze middels de exploitant van het naastgelegen en aanpalende restaurant, uitvoerbaar.

De vereniging van eigenaars zal in samenspraak met Notaris Alberda uit Lemmer, worden opgezet.

Over dit object

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 160.000 vrij op naam
Aanvaardingin overleg
Bouwvorm
Soort appartementbeneden + bovenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Liggingaan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, aan vaarwater, landelijk gelegen
Indeling
Woonoppervlakte62 m²
Gebruiksoppervlakte overige functies16
Inhoud150 m³
Verdiepingen1
Begane grond
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Keukenopen keuken, inbouwapparatuur
Energie
Dak typezadeldak
Dak materiaalzadeldak

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


info@hellema.nl
058-2155990

*
*
*