Insulindestraat 11
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Insulindestraat 11, LEEUWARDEN

Op een heerlijke plek nabij de binnenstad van Leeuwarden vind je dit prettige appartement met maar liefst 3 slaapkamers! Op loop- en fietsafstand van het historische centrum en met een winkelcentrum op kruipafstand.

Je krijgt toegang tot het appartementencomplex via de centrale, afgesloten entree met intercom systeem. Middels de trapopgang òf met de lift bereik je de eerste woonlaag waar dit appartement begint.

De indeling van het appartement is als volgt:

Wanneer je de trap of lift neemt naar het appartement, kom je binnen via de hal op de eerste verdieping, waar de entree van het appartement zich bevindt. Je komt binnen via de hal.

Begane grond:
De hal met trapopgang biedt toegang tot: het toilet, meterkast en toegang tot de royale woonkamer. De half openkeuken is voorzien van enige inbouwapparatuur. Vanuit de vaste trap in de hal is de eerste verdieping van het appartement bereikbaar:

Eerste verdieping:
Vanuit de vaste trap kom je in de overloop. de overloop geeft toegang tot maar liefst 3 slaapkamers, de badkamer en de cv ruimte. De badkamer beschikt over een douche, tweede toilet en een wastafel.

Het appartement beschikt over een eigen berging. Daarnaast is er een gezamenlijke berging voor de fietsen, scooters etc.

Bijzonderheden:
- Prachtig, ruim appartement in het mooie en verzorgde appartementencomplex (11 appartementen) aan de Insulindestraat, aan het "Cambuurplein".
- Geheel geïsoleerd
- Inpandige lift
- 145m2 woonoppervlak
- Bijdrage VvE € 151,96,- per maand (actief & gezond)
- Eigen berging èn een gezamenlijke berging
- Een heerlijk dakterras (toegankelijk voor de bewoners van de appartementen), waar je heerlijk in de zon kunt zitten.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 195.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1999
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
Hoofdfunctiewonen
Indeling
Woonoppervlakte80 m²
Woning Inhoud251 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen