Heliconweg 29 C
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Heliconweg 29 C, LEEUWARDEN

Dit goed onderhouden appartement staat in de populaire wijk 'Vossepark'. Het appartement ligt op de derde verdieping en het betreft hier het hoekappartement, ofwel het grotere type. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 70m2, heeft 3 slaapkamers en doordat het een hoekappartement betreft, aan zowel de voor-, zij- als achterzijde een balkon. Door de balkons rondom en de grote raampartijen, voelt het object erg licht aan.

De Vosseparkwijk staat bekend als een prettige en kindvriendelijke buurt, wat mede komt door de twee basisscholen en erg goede buurtpreventie vanuit de bewoners. Het is ook een wijk waar veel activiteiten worden georganiseerd. De Heliconweg is ideaal gesitueerd ten opzichte van het centrum met alle denkbare voorzieningen en meerdere uitvalswegen. Het centrum is ook lopend bereikbaar.

Vanuit de entree in het complex is door de hal een berging bereikbaar. Het betreft een dubbele berging, waar erg veel spullen in kunnen worden opgeslagen. Tevens zou hier nog de wasmachine kunnen worden aangesloten. Gasten kunnen binnengelaten worden via een intercom vanuit het appartement.

Indeling appartement:
Vanuit de portiek op de derde verdieping is het appartement bereikbaar. Bij binnenkomst van het appartement sta je in de hal, welke ruimtelijk aanvoelt. De hal geeft onder andere toegang tot: het afzonderlijke toilet, de royale woonkamer en de keuken met inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een balkon, gesitueerd aan de westkant. Verder zijn er nog 2 slaapkamers bereikbaar, waarvan een van de slaapkamers beschikt over een wasmachine aansluiting. De badkamer beschikt over een wastafel en een douche. Vanuit de badkamer is de derde en tevens grootste slaapkamer bereikbaar.

Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, met uitzondering van het badkamerraampje. Het schilderwerk binnen is in aanloop op de verkoop nog uitgevoerd.

Het appartement bevindt zich in een erg gezonde VvE. Alle stukken zijn op verzoek beschikbaar. De bijdrage van de VvE is € 100,- per maand.

Pluspunten van het appartement:

• Gewilde woonstand; Vosseparkwijk
• Nabij centrum prettig en comfortabel wonen met fraai uitzicht
• Veel licht en ruimte
• Instapklaar
• Recent schilderwerk binnen gedaan
• 3 slaapkamers
• 3 balkons
• Grote (dubbele) berging

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 170.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1958
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte70 m²
Woning Inhoud235 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen