Doniastrjitte 41
BITGUM

Omschrijving

Verkocht: Doniastrjitte 41, BITGUM

Wij bieden aan; een prachtige 2-onder-1-kap woning op de hoek van de straat in het pittoreske Bitgum! Het is een veelzijdige woning met een royaal perceel en hierdoor een beschutte en vrije ligging. Het perceel beschikt tevens over een vrijstaande garage met stroomvoorzieningen.

De woning is enigszins gedateerd, maar altijd met veel liefde bewoond. De verkopers willen dan ook niets liever dan dat dit weer gebeurt bij de nieuwe koper! Van de woning is écht weer iets prachtigs te maken. De muur tussen de keuken en woonkamer kan bijvoorbeeld worden doorgebroken om een royale open keuken te creëren en bij het eventueel verwijderen van de schutting kan de hele tuin worden benut. Het huis is en blijft fantastisch, echter heeft het weer wat welverdiende liefde nodig.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
entree/hal met garderobe, toilet met fontein, kelder en toegang naar de keuken. De keuken is momenteel eenvoudig uitgevoerd met een keukenblok. Vanuit de keuken is de woonkamer te bereiken. De woonkamer is voorzien van een tapijtvloer en een gaskachel. Van de begane grond is echt weer wat prachtigs te maken. De muur kan doorgebroken worden om bijvoorbeeld een open keuken te creëren.
Een uitbouw naar de tuin is een mogelijkheid, maar ook het plaatsen van een mooie schuifpui is een aanrader. Het grote achter- en voorraam zijn voorzien van dubbele beglazing (HR isolatie) en dit geldt tevens voor het zijraam. Het voorraam is voorzien van een op afstand bedienbare shutter en het achterraam heeft over het gehele raam een zonwering.

Eerste etage:
Vanuit de vaste trap in de hal stap je op de overloop. De overloop geeft toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wasmachine aansluiting en de slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Alle ramen hebben ook op de eerste verdieping dubbele HR beglazing.

Tweede etage:
De zolder is met een vaste trap vanuit de overloop te bereiken. Het betreft een royale zolder, welke nog multifunctioneel is in te richten. Er is een groot geïsoleerd dakraam wat zorgt voor goede lichtinval.

Tuin:
De ruime onderhouden tuin is prachtig gelegen rondom het huis. Het terras achter is momenteel met een schutting gescheiden van het groen, maar in principe is het hele perceel te benutten. Er is ook nog een achterom met toevoer naar de losstaande garage!

Het is sfeervol wonen in Bitgum (ca. 800 inwoners). Het dorp heeft goede voorzieningen gezamenlijk met de buurdorpen Bitgummole en Ingelum. Voorbeelden hiervan zijn; basisscholen, een dorpshuis, sportvelden, middenstand en enkele horecagelegenheden. Bitgum ligt aan de provinciale weg die voor een snelle (openbaar) verbinding zorgt met Leeuwarden, Franeker en Harlingen. En de grotere dorpen Stiens, Menaam, St. Annaparochie en Berlikum.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 235.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1971
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte111 m²
Perceeloppervlakte436 m²
Woning Inhoud405 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen