Bregesleatswei 2

Bregesleatswei 2
UITWELLINGERGA

€ 595.000 Kosten koper

Omschrijving

Je eigen chateau in Friesland,

" White House "

In een mooi centrale waterrijke omgeving , en goed bereikbare ligging tussen Sneek en Joure op 1,5 uur vanaf Amsterdam licht het White House .
Het pand uit 1902 heeft vele authentieke kenmerken zowel binnen als buiten is gelegen aan vaarwater met 55 meter brede kade waar circa 13 boten kunnen aanleggen en van waaruit u snel bij de verschillende grote meren uitkomt, waaronder het "Sneekermeer" .

Het pand is gebouwd als melkfabriek en in de jaren tachtig verbouwd tot zeilschool Twellegea in 2000 en 2006 is het bedrijf verder gerenoveerd

De ideale locatie voor wonen en recreatie ect leuk dorp met eigen supermarkt ,slagerij en 5 minuten rijden vanaf Sneek .


Het perceel leent zich uitstekend en uitsluitend voor bewoning met terrassen, met een exploitatie voor B & B of de verhuur van boten met een exploitatie.
Eveneens is er ondergeschikte horeca mogelijk.

Een royale bedrijfswoning met eigen ( 55 m lengte ) afmeer-kade en een bedrijfswoning alsmede drie wooneenheden, op 2600 m2 grond aan open water. Op een zeer goed te bereiken locatie via de A7 tussen Joure en Sneek en per boot centraal tussen alle meren gelegen.

De woning bestaat uit de oude directeurswoning en het oude kantoor van de voormalige melkfabriek uit 1902 .
Vele authentieke elementen zijn behouden gebleven . Indeling: trap met voordeur aan waterzijde. Lange gang met trap naar boven met aan de rechterzijde een lange woonkamer met uitzicht op de kade . Kamer heeft hoge plafonds en een mooie kastenwand , in het midden een authentieke schuif deur. Aan de achterzijde de keuken met uitgang naar het parkeerterrein. Zij - kamer met bad en douche los in de ruimte vervolgens toilet in oude bedstede .
Daarnaast bevind zich een kamer met schoorsteenmantel oude stijl bedstede met toilet en douche . Vervolgens kamer aan voorzijde / waterkant met deur naar lange gang . De boven-etage bestaat uit een grote overloop met vijf aangrenzende slaapkamers met eigen toilet en wastafel en een grote douche-ruimte die via overloop bereikbaar is.

Aangrenzend aan de woning bevinden zich de drie recreatie-eenheden waarvan er twee in 2006 zijn gemoderniseerd en hebben een eigen toegang .

De eerste wooneenheid bevindt zich op de begane grond met de ingang aan de zijkant van het gebouw. Entree in de keuken . Aangrenzend zeer grote woonkamer. Deze heeft schuifdeuren naar het eigen terras aan de waterzijde.
Aangrenzend een slaapkamer met studie-hoek en eigen toilet wasruimte en douche . Aan de andere zijde woonkamer bevindt zich een badkamer met douche en wc en aangrenzend de slaapkamer. ( circa 175 m2 )

De tweede wooneenheid bevindt zich op de eerste etage via ingang waterzijde . Indeling zeer grote woonkamer met aangrenzend de half open keuken en schuifdeuren naar terras aan waterzijde .Vanuit de woonkamer entree in ruime slaapkamer aan de waterzijde met eigen toilet en douche-ruimte. Aan de andere zijde naast de keuken bevindt zich een ruime badkamer met douche toilet en bad. Vervolgens ruime slaapkamer achterzijde . ( circa 175m2)

De derde wooneenheid bevindt zich de op de tweede etage via ingang waterzijde.
Indeling: woonkamer met keuken en ontsluiting aan het dakterras .
Vanuit de woonkamer entree in slaapkamer met aangrenzend badkamer met bad. Vanuit de woonkamer entree naar tweede slaapkamer met eigen badkamer . (circa 125 m2 )

De vierde wooneenheid met ingang aan de zijkant van het gebouw. Dit appartement bestaat uit twee etages. Bij binnenkomst entree in hal met open trap naar de tweede etage. Vervolgens een slaapkamer, wasruimte , tweede slaapkamer.
Op tweede etage ruime woonkamer met aangrenzend half open keuken tevens een klein gangetje met toilet .

Via een doorgang aan het pand verbonden kantoor ruimte met drie keer kantoor van 20 m2 per stuk . Vervolgens een gang met aan het begin receptie, daarnaast kantine, toiletten groep. Tevens aparte toilet - en douche ruimte voor passanten of huurders/gebruikers van aanlegplaatsen.


Uitwellingerga ligt onder de rook van Sneek en fraai gelegen aan vaarwater en nabij het Margrietkanaal. Er zijn voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein.
In 1999 heeft er een bodemonderzoek plaats gevonden.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 595.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte950 m²
Perceeloppervlakte2600 m²
Woning Inhoud2500 m³
Kamers11 (7 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen