Oostersingel 114
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Oostersingel 114, LEEUWARDEN

Ontdek de unieke charme van deze prachtige woonark, gelegen aan de pittoreske stadsgracht, pal tegenover het historische stadscentrum en met een fantastisch uitzicht op de voormalige kazerne. Dit juweeltje, dat door de jaren heen volledig vernieuwd en gemoderniseerd is, straalt karakter en comfort uit in een stedelijke omgeving. Het betreft hier specifiek een woonark, omdat het een woonvilla op een betonnen bak betreft. De ark ligt vast met beugels om meerpalen heen. Het geheel is afgewerkt met Red Cedar.

De indeling van de woonark is als volgt:

Bij het betreden u verwelkomd door een lichte entree met een handige meterkast, een fraai betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, en een luxe betegelde badkamer voorzien van een royaal ligbad, een aparte douche en een stijlvolle wastafel. De wasmachinekast naast de badkamer zorgt voor extra gemak. De ark biedt een eigentijdse en lichte woonkamer, verfraaid met kunststof schuifpuien die u verwelkomen op uw privéterrassen van composiet rondom. De omheiningen zijn van RVS. De open keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur en is het perfecte domein voor culinaire creaties. De inductiekookplaat is uit 2023.

Een split-level gedeelte van de ark herbergt twee gezellige slaapkamers met voldoende bergruimte voor uw gemak. Door de overvloed aan natuurlijk licht en de hoogwaardige wand- en vloerafwerking ademt deze woonark een frisse, gastvrije sfeer uit. Er is veel bergruimte onder de vloer van de ark Er is onder het terras aan de zijkant een royale kelder voor extra opslag.

Er zijn rondom prachtige, zinken hemelwaterafvoeren met vergaarbakken. Er is een dubbele airco aanwezig, in zowel de woonkamer als de slaapkamer, net als veel horren rondom in de ramen. Er is een waterontharder aanwezig, Intergas c.v. ketel uit 2018 en er is dit jaar een nieuwe pomp geplaatst voor het vuilwaterafvoer. Er is een vernieuwde en uitgebreide installatieautomaat voor het elektra.

Mis deze kans niet om te genieten van het unieke wonen op het water, met alle voorzieningen en de historische pracht van Leeuwarden binnen handbereik. Maak deze woonark uw droomhuis en ervaar het beste van stadsleven en sereniteit op een bijzondere locatie!

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 350.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2008
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte77 m²
Woning Inhoud243 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen