Ringfeartstrjitte 2 a
WERGEA

Omschrijving

Te koop: Ringfeartstrjitte 2 a, WERGEA

Aan de Ringfeartstrjitte 2a in Warga is een prachtige 2-onder-1-kapwoning gerealiseerd welke aan vaarwater gelegen met eigen aanlegsteiger en aan de garage een veranda met lamellen. Het pand beschikt in hoge mate over energiebesparende maatregelen, waaronder 20 zonnepanelen. Deze woning beschikt over een eigen oprit met een aangebouwde garage. De tuin is gelegen op het oosten. De woning biedt moderne faciliteiten en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele leefruimte in een rustige en kindvriendelijke omgeving.

Warga is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige en idyllische woonomgeving. Het dorp ligt op korte afstand van de stad Leeuwarden en biedt een landelijke sfeer met basisvoorzieningen zoals een dorpswinkel en een basisschool. Omgeven door prachtige natuur en waterwegen, is Warga perfect voor buitenliefhebbers. De combinatie van rust, ruimte en een gemeenschap gedreven omgeving maakt Warga een aantrekkelijke keuze voor gezinnen en stellen die van het goede leven willen genieten.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning stap je binnen in de entree, deze geeft toegang tot een uitgebreide meterkast en toilet met fonteintje. Wanneer je door de zwart stalen deur loopt komt je terecht in de lichte sfeervolle woonkamer, met open keuken. De zwarte keuken met wit aanrechtblad is voorzien van het nodige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, koel-vriescombinatie, en inductieplaat. Over de hele benedenverdieping ligt een fraaie visgraat vloer. Onder de trap is een trapkast ingericht. De achtergevel is tijdens de bouw uitgebouwd waardoor er een nog grotere woonkamer is ontstaan.

Eerste verdieping:
Wanneer je de trap in de hal naar de eerste verdieping neemt, kom je terecht op de overloop. Deze geeft je toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en de inbouw kast.
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is over de hele breedte van de woning, welke eenvoudig is te veranderen naar twee slaapkamers.
De moderne badkamer is volledig betegeld, heeft een inloopdouche met regendouche en losse kop en heeft een wastafelmeubel met dubbele kraan.

Tweede verdieping:
Met de vaste trap op de eerste verdieping is de zolder bereikbaar. Hier is de wasmachineaansluiting te vinden, alsmede de WTW installatie en 2 omvormers voor de zonnepanelen, welke panelen zijn gelegen op de beide dakvlakken. De zolder is niet afgewerkt en heeft een nokhoogte van 348 cm.

Tuin en garage:
De tuin is gelegen op het oosten en beschikt dus over veel zonuren. De locatie aan water zorgt voor extra ontspanning, zo vaar je eenvoudig van achter je huis de Staande Mastroute op. Ook heeft deze woning een aangebouwde stenen garage, die niet alleen handig is voor het parkeren van je auto, maar ook extra ruimte biedt voor opslag.

Bijzonderheden;
+ Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming;
+ Grote en brede garage;
+ 20 zonnepanelen;
+ Opgetrokken achtergevel;
+ In zink uitgevoerde gevelafdichting;
+ Kookeiland;
+ Grote schuifpui naar betegelt zonneterras;
+ Verlaagd plafond in woonkeuken met indirecte verlichting;
+ WTW installatie en warmtepomp aanwezig;
+ Alle wanden zijn gestuct.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 550.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2020
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte144 m²
Perceeloppervlakte295 m²
Woning Inhoud612 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy