Tergracht 7 3
WYNS

Omschrijving

Te koop: Tergracht 7 3, WYNS

Wonen aan de Dokkumer Ee!

Heerlijk wonen met energielabel A+++!! Het woonhuis in 3 woonlagen is gelegen nabij vaarwater en met fantastisch uitzicht, wie wil dat niet? Het kan in het complex van de Tergracht in Wyns (Burdaard). Hier zijn inmiddels 4 appartementen bewoond, waarbij ruimte en kwaliteit voorop staat en die opvallen door hun individuele karakter. Het woonhuis is over 3 lagen gerealiseerd en maakt onderdeel uit van de VVE die op het gebouw van toepassing is. De vloeren zijn geheel voorzien van vloerverwarming en voorzien van een Anhydriet dekvloer, welke zwevend is aangebracht. De woningen zijn volledig voorzien van verwarming. Er is een hybride warmtepomp aangebracht, welke op elektriciteit werkt. Er zijn in totaal 14 zonnepanelen die elektriciteit opwekken.

De woning is groot circa 175 m2 woonoppervlak en hebben een eigen tuin, 2 eigen parkeerplaatsen en een berging in het vrijstaande bergingen gebouw. Eveneens is er sprake van een eigen aanlegsteiger van in totaal ruim 10 meter lengte.

De woning is uitstekend afgewerkt en voorzien van een luxe, open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur alsmede een badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en doucheruimte. Er is sprake van een separaat toilet. Tevens is er bij elke woning een separate bergruimte en een extra ruimte voor de wasmachine en droger te vinden. Het complex is voorzien van een imponerende entree, afgewerkt met een prachtige PVC visgraat vloer, uitgevoerd met bies.

Deze woning is gelegen tussen de reeds bewoonde appartementen (er is sprake van een VVE). De woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Op deze verdieping is tevens een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en separaat toilet. De bovenste woonlaag beschikt over een riante zolderruimte, welke bereikbaar middels een vaste trap De woning heeft de beschikking over een tuin met zonneterras.

Daarnaast hebben alle wooneenheden 2 parkeerplaatsen en hebben ze een eigen, afgesloten berging buiten het complex. Deze is voorzien van licht en elektra. De aanlegkade is uitgevoerd in een in kunststof (levensduur 50 jaar) uitgevoerde walbeschoeiing en in hout uitgevoerde steiger. Met een eigen aanlegplaats van 10 meter breed. Het object ligt aan de staande mastroute van Grou naar Dokkum en aan de Elfsteden route.

Bent u na het lezen van deze tekst en het bekijken van de locatie net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan gauw contact met ons op!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 475.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2023
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte178 m²
Woning Inhoud591 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy