Noordvliet 565
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Noordvliet 565, LEEUWARDEN

Welkom aan het Noordvliet 565, (hoek Poppeweg) een sfeervolle woning gelegen in een charmante buurt met een ruimtelijke opzet en nabij vaarwater gelegen. Dit goed onderhouden huis met 8 zonnepanelen biedt een harmonieuze mix van comfort, moderniteit en ruimte, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een droomhuis. Noordvliet 565 is gelegen in een rustige en groene wijk, die bekend staat om zijn vriendelijke gemeenschap en nabijheid van diverse voorzieningen. Op korte afstand vindt u winkels, scholen en recreatiemogelijkheden.
Daarnaast biedt de omgeving prachtige wandel- en fietsroutes langs het water en door het omliggende landschap. Het centrum van de stad is gemakkelijk bereikbaar, waardoor u kunt genieten van zowel de rust van de natuur als de levendigheid van stedelijke voorzieningen.

Indeling van de woning:
Begane grond:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de entree, met de trap naar de eerste verdieping en een handige trapkast voor extra opbergruimte. De lichte en ruime woonkamer vloeit moeiteloos over in een open keuken, waardoor een gezellig en sociaal leefgebied ontstaat. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardig natuurstenenblad en inbouwapparatuur, waaronder een oven, vaatwasser en inductiekookplaat. Aangrenzend aan de keuken vindt u de praktische bijkeuken. In de bijkeuken is een houtkachtel aangebracht welke gekoppeld op het centrale verwarmingssysteem. Achter de bijkeuken bevindt zich een keurig afgewerkt toilet en een extra kamer die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt, zoals een thuiskantoor of speelkamer.

Eerste Verdieping:
De eerste verdieping van deze woning biedt drie comfortabele en goed geproportioneerde slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. De stijlvolle badkamer is voorzien van een moderne douche, een zwevend toilet en een fraai wastafelmeubel. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot het dakterras.

Tuin:
De achtertuin is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. De houten veranda, voorzien van glazen deuren en daarmee dus volledig afsluitbaar. Deze creëert een beschutte en sfeervolle plek voor gezellige buitenavonden met familie en vrienden, ongeacht het weer.
De tuin welke via een achterom te bereiken is, biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor tuinliefhebbers om hun groene vingers te laten zien.

bijzonderheden;
- instap klaar en en netjes afgewerkt en ingericht;
- HR beglazing uit 2012;
- in kunststof uitgevoerde dakkapel;
- 3 slaapkamers;
- 8 zonnepanelen;
- hout kachel (moeder haard);
- combi ketel (Vaillant) voor cv;
- elektrische warmwater boiler 80L;
- kunststof/houtenkozijnen en raampartijen;
- uitgebreide elektra;
- alarminstallatie met camera;
- begane grond uitgevoerd in beton met in hout uitgevoerde dekvloer;
- schuur en man cave welke afsluitbaar;
- achterom;
- energielabel C;
- markiezen zonwering;

We komen ook nog even terug op de grote beschutte tuin met gunstige zonnestand. De tuin is echt een verlengstuk van het huis, het is hier heerlijk toeven vanaf het moment dat de eerste zonnestralen zich laten zien. Ideaal voor een bbq met vrienden. Geniet jij deze zomer van dit heerlijke huis met fantastische tuin?!
Zie jij je eigen spullen hier al staan? Aarzel niet en vraag een bezichtiging aan via onze website of Funda! We laten je dit leuke (t)huis graag zien!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 450.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1926
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte113 m²
Perceeloppervlakte245 m²
Woning Inhoud440 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy