De Wijmerts 18
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: De Wijmerts 18, LEEUWARDEN

Vrijstaand wonen in de woonwijk Zuiderburen met een tuin op het zuid/westen.

Royaal woonhuis gelegen aan de Wijmerts 18. Deze woning is gelegen in het begin van de woonwijk Zuiderburen. Met een mix van ruimte, comfort en gezelligheid is dit huis klaar om jouw thuis te worden.
Zuiderburen is een levendige en moderne wijk gelegen aan de zuidelijke rand van Leeuwarden. De wijk staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter, met speelplaatsen, parken en veilige fietspaden die het perfect maken voor gezinnen. Daarnaast zijn er verschillende scholen, sportverenigingen en winkels in de buurt, waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn.

Indeling van de woning;

Begane grond:
Overkapte zij entree met de overkapping doorlopend naar de tuin. Hal met stijlvolle plavuizen, meterkast en toilet met fontein. Royale woonkamer met een houthaard en tegelvloer, ronde erker en door de vele doorlopende raampartijen een hoge mate van lichttoetreding. De open keuken welke is voorzien van een spoelbak en diverse inbouwapparatuur waaronder een koffieapparaat, afzuigkap en een koelkast, vriezer, alsmede een vaatwasser. De eethoek beschikt over openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken met plavuizen, witgoedopstelling en deur naar de tuin en garage. De verlengde garage is geïsoleerd en voorzien van een betegelde garagevloer.
In de tuin zijn diverse terrassen, de voortuin één en in de achtertuin twee als de tuin gaat bloeien en helemaal groen is kun je hier heerlijk beschut zitten. Op de ruime oprit (deels overkapt) kunnen meerdere voertuigen worden geparkeerd.

Eerste verdieping:
Overloop met trapkast, één ruime en lichte slaapkamer en de stijlvolle master bedroom met deur naar het balkon. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, radiator en dubbele wastafels.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar tweede verdieping, royale overloop met verwarmingsapparatuur en WTW. Op deze verdieping zijn nog twee extra ruim bemeten slaapkamers.

Zoldervlizotrap naar de bergzolder.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2003;
- Perceeloppervlakte 413 m²;
- De woning en garage zijn volledig geïsoleerd;
- Betegelde garagevloer .
- Er zijn geen bijzonderheden over deze woning bekend en het pand zal in eigendom worden overgedragen met een niet zelfbewonersclausule en in de hoedanigheid van "as is-where is" welke clausule eveneens zal worden opgenomen in de van toepassing zijnde koopakte.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 550.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2003
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte204 m²
Perceeloppervlakte413 m²
Woning Inhoud746 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy