Suvelstrjitte 5
FEANWALDEN

Omschrijving

Te koop: Suvelstrjitte 5, FEANWALDEN

Bent u op zoek naar een unieke kans om wonen en werken te combineren? Deze prachtige luxe (bedrijfs)woning, gelegen op het industrieterrein van Feanwalden, biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven en een succesvolle onderneming aan huis.

Met een KvK-inschrijving kunt u hier uw kleine bedrijf vestigen. De woning kan tevens als bedrijfslocatie worden aangemerkt, wat de veelzijdigheid van dit pand onderstreept.

De zijentree van deze woning leidt naar een prachtige, ruime hal met een toilet in Engelse stijl. In de hal vindt u ook een meterkast met 8 groepen, een dubbele fase groep en 2 AL-schakelaars, een handige voorraadkast en een hardhouten trap naar de bovenverdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot een grote, volledig geïsoleerde garage, die voorzien is van alle mogelijke gemakken, waaronder elektrische deuren.

De hal biedt tevens toegang tot een mooie, zonnige woonkamer met een sfeervolle houtkachel. De grote openslaande deuren op het zuiden zorgen voor een prachtige lichtinval, waardoor de woonkamer een heerlijke, lichte sfeer heeft. De woonkeuken, betegeld met 150 jaar oude estrikken, is middels deuren afgesloten van de woonkamer en heeft eveneens een mooie raampartij. De keuken is voorzien van ruime, op maat gemaakte opbergmogelijkheden die perfect passen bij het stijlvolle interieur. Hier vindt u een prachtig Boretti fornuis met zes pitten, een vaatwasser en een magnetron. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, die voldoende ruimte biedt voor een wasmachine en wasdroger, en extra bergruimte. De openslaande deuren aan de westzijde geven toegang tot een overdekte veranda en een beschutte zitplek, perfect om te ontspannen. Naast de woning aan de zuidzijde staat een houten schuur van 5 bij 8 meter, ideaal voor extra opslag of als werkruimte.

Via de hal bereikt u met een mooie kersenhouten trap en open vide de overloop van de bovenverdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, een bergkast, een vlizoluik naar de vliering en een zonnige, ruime badkamer met een ligbad, toilet, wastafel, handdoekradiator en een aparte douchehoek. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een grote ruimte boven de garage, die momenteel dienst doet als kantoor. Deze ruimte kan ook eenvoudig worden ingericht als extra slaapkamer. Het is bovendien mogelijk om aan de buitenzijde van de garage een opgang naar boven te bouwen, zodat u een eigen ingang krijgt naar deze ruimte. Deze mogelijkheid is bij de bouw al meegenomen, wat de flexibiliteit en toekomstige uitbreidingsmogelijkheden van de woning vergroot.

De historische locatie van It Tsjerkepaed, met zijn rijke verleden, ligt naast de woning en biedt een eigen ontsluiting naar de woning, wat bijdraagt aan de unieke charme van deze plek.

Ontdek de vele mogelijkheden van deze uitzonderlijke woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Uw droomhuis met bedrijfslocatie wacht op u in Feanwalden!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 750.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte225 m²
Perceeloppervlakte2060 m²
Woning Inhoud695 m³
Kamers7 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy