Oer de feart 6
GOUTUM

Omschrijving

Verkocht: Oer de feart 6, GOUTUM

We gaan naar het gewilde Goutum! Deze woning is verrassend ruim en op ligt op een prachtige plek. De woning is gelegen in het gewilde 'oud' Goutum en heeft veel meer te bieden. De woning biedt aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. Het geheel is gedateerd, maar heeft veel potentie!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Bij binnenkomst sta je in de royale vide hal met een inbouwkledingkast, toilet, meterkast en doorloop naar aangebouwde garage en woonkamer. De open keuken is voorzien van een eetbar en eenvoudig keukenblok. De woonkamer is uitgevoerd met een zitkuil en een haardpartij. Er zitten grote glaspartijen in de achtergevel, waardoor je het prachtige uitzicht behoudt. De woning ligt aan een slootje, echter is dit geen doorgaand vaarwater. De aangebouwde garage is in spouw uitgevoerd en voorzien van een wasmachineaansluiting met bergzolder. Op deze bergzolder is de cv-ketel te vinden. De kozijnen van de zijgevel zijn in kunststof met dubbel glas uitgevoerd. Het overige kozijnwerk is hout. De vloeren zijn uitgevoerd in beton maar de zoldervloer is uitgevoerd in hout.

Eerste verdieping
Via de vide hal met hardhouten trap bereikt u de overloop van de verdieping met toegang tot vier slaapkamers en de tussengelegen badkamer. De twee royale slaapkamers aan de achterzijde hebben toegang tot een balkon. Tussen de slaapkamers ligt de (eenvoudige) badkamer met een 2e toilet en een ligbad met douche.

De zolderruimte is middels een losse trap bereikbaar.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 450.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1974
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte417 m²
Woning Inhoud589 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen