Nijlansdyk 155 C
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Nijlansdyk 155 C, LEEUWARDEN

In Nijlân vindt u dit goed onderhouden hoekappartement op de tweede verdieping (derde woonlaag) van het complex met prachtig vrij uitzicht over het Van Harinxmakanaal en de achtergelegen landerijen. Het appartement beschikt over één slaapkamer, 2 balkons, isolerende beglazing en verwarming door middel van een eigen CV ketel.

Op de begane grond van het appartementen complex vindt u de afgesloten entree met intercom, brievenbussen, trappenhal en een eigen (fietsen)berging. Tevens is er een traplift aanwezig in het trappenhuis.

De indeling van het appartement is als volgt:

Als u het appartement binnenkomt bevindt u in de hal met meterkast (4 groepen + aardlekschakelaar) en inbouwkast. Deze inbouwkast is erg handig omgebouwd tot stalplaats van de wasmachine en droger. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, badkamer en de slaapkamer. De woonkamer beschikt over veel ruimte en fantastisch vrij uitzicht over het naastgelegen kanaal. Er is een slaapkamer opgeofferd, om de woonkamer groter te maken. Dit zou door middel van een wand wel weer teruggebracht kunnen worden in oorspronkelijke staat, waardoor er weer twee slaapkamers ontstaan in plaats van één slaapkamer.

Doordat het een hoekappartement betreft, heeft de woonkamer een extra zijraam, waardoor er meer licht binnenvalt. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafelmeubel met wastafel en een douche. Nette keuken voorzien van apparatuur met een lang werkblad. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een van de balkons. Tevens beschikt de slaapkamer over toegang tot het tweede balkon.

Overig:
- Bijdrage Vereniging van Eigenaren is € 109,27 per maand
- VvE is gezond en actief, beheerd door Axentrix.
- Voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementengebouw
- Op loopafstand van winkelcentrum.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 135.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1963
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte60 m²
Woning Inhoud200 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen