Marningeweg 24
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Marningeweg 24, LEEUWARDEN

Ziet u uzelf al wakker worden met dit fantastische uitzicht? Wij mogen u deze prachtige en goed onderhouden bungalow op een mooie plek in Nijlân aanbieden! De woning beschikt over een eigen perceel van maar liefst 1.377 m2 en in totaal 171 m2 woonoppervlak. Er is een inpandige garage en een groot souterrain, bereikbaar vanuit de woning. Hierdoor is het totaal gemeten oppervlak 263m2! Het hele object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Onlangs is het gehele dak vernieuwd, de schoorsteen opnieuw gevoegd en de gevels geïmpregneerd. Dit soort objecten komen niet vaak te koop, dus grijp uw kans!

De indeling van de woning is als volgt:

Bij binnenkomst via de overkapping komt u in de royale entree. De entree beschikt over dubbele kasten, die dienen als garderobe. Vanuit de entree kunt u richting de woonkamer, keuken of gang. De royale woonkamer beschikt over een zitgedeelte met een haard, maar ook een eetgedeelte.

De halfopen keuken beschikt over een koelkast, afzuigkap, vaatwasser en oven, allemaal van Siemens. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken bereikbaar, welke toegang tot de tuin geeft en waar de wasmachineaansluiting zich bevindt.

De gang brengt u naar in totaal 4 slaapkamers, waarvan ook de master bedroom met naastgelegen badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en bubbelbad. De badkamer beschikt tevens over vloerverwarming. Op de gang is ook nog een gastentoilet bereikbaar, net als een ruime inbouwkast.

De inpandige garage is bereikbaar vanuit de woning en is voorzien van een asbest dak. Met een trap vanuit de keuken is het royale souterrain bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Alles gelijkvloers
- Volledig kunststof met dubbel glas
- Volledig vernieuwd dak
- Zonnepanelen
- Royaal en makkelijk te bereiken souterrain, voorzien van diverse installaties

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 595.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1964
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte171 m²
Perceeloppervlakte1377 m²
Woning Inhoud820 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen