Maria Louisastraat 5
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Maria Louisastraat 5, LEEUWARDEN

Wat een verborgen pareltje in de Maria Louisastraat! Waarom? Nou, het bevindt zich op loopafstand van het gezellige stadscentrum, in één van de mooiste straten van Leeuwarden. Daarnaast denken wij dat je deze klassieke woning prima kunt combineren met een eigentijdse stijl.

Bij binnenkomst vallen direct de prachtige originele stijlelementen op van bouwjaar 1900, zoals deuren, vloeren, trappartij, glas-in-lood raampartijen, in marmer uitgevoerde schoorsteenmantels en ornamentplafonds. Ook een echte eyecatcher is het geslepen glas in de deur in de hal.

Deze prima onderhouden tussenwoning heeft een prachtige verschijningsvorm en verrassend veel woonoppervlakte alsmede een royale beschutte achtertuin op het oosten met een optimale privacy en de bestrating is uitgevoerd met authentieke geeltjes.

De indeling van de woning is als volgt:

Kelder:
royale bergingskelder onder de (verhoogde) keuken. De kelder heeft korte looplijnen met de keuken en kan veel spullen bergen en de CV-ketel is hier te vinden.

Begane grond:
entree/gang, kamers en suite met openslaande deuren naar de tuin en met in marmer uitgevoerde schoorsteenmantels met gashaarden en stucplafonds met fraaie ornamenten, dichte keuken op "niveau" met eenvoudige opstelling, toiletruimte met fonteintje; houten berging in de tuin.

Verdieping:
fraaie notenhouten trappartij met ruime overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet.

BIJZONDERHEDEN
- nagenoeg geheel isolerende beglazingen.
- CV via Nefit Proline HR-combiketel 2010.
- grotendeels dubbel glas.
- Het hoofddak is circa 6 jaar geleden vervangen en toen is er dakisolatie toegepast.
- de fraaie, originele stijlelementen zijn een genot om naar te kijken en te bewonen!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 350.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1899
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte137 m²
Perceeloppervlakte153 m²
Woning Inhoud607 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen