Iedyk 14
JANNUM

Omschrijving

Verkocht: Iedyk 14, JANNUM

Deze unieke woonboerderij met maar liefst 354m2 aan woongenot, met oprit en een prachtig uitzicht over de landerijen vindt u in Jannum. Jannum is één van de dorpen in “De Flieterpen” Een rustig dorp gelegen tussen Burdaard en Dokkum. Bij het oprijden van de oprit, komt de rust je tegemoet.

Van historie tot heden

Van oudsher was het een boerderij welke eind jaren 70 geruimd is. Op deze idyllische plek is de woonboerderij gebouwd. Er is zelfs een heus boek geschreven over een familie welke vroeger heeft gewoond op deze bijzondere plek, genaamd trilogie “Het Heechhof”. De huidige eigenaar heeft alle aanwezige nutsvoorzieningen geheel laten vernieuwen. Dus geen oude leidingen maar alles van deze tijd. De kozijnen zijn rondom voorzien van kunststofkozijnen, wat het onderhoud aanzienlijk doet afnemen.

Rust en ruimte
Na een drukke dag thuis komen in ruimte, landelijk, natuur, water en meer dan is dit uw kans. Of zoekt u weidse uitzichten over Friese Wouden en de molen van Burdaard. De eenden zwemmen rondom het ruime erf van ruim 4600 m2. De kippen, parelhoenders en andere vogels doen zich te goed aan het gras, en vinden beschutting onder de bomen. Zomerdag ziet men de boten varen door de Dokkumer EE, via een aftak vaart u naar het erf waar u de boot kunt aanleggen aan de walbeschoeiing. Het dorp teld zo'n 35 inwoners en ligt prachtig idyllisch gelegen tussen verschillende dorpen. Jannum kent zelf geen faciliteiten, daarvoor moet uitgeweken worden naar de omliggende dorpen. Wandelen of fietsen langs de Dokkumer EE (elfsteden-route) naar Burdaard of Dokkum, het kan allemaal. Op het erf hebt u zicht tot aan de zeedijk, Dokkum en de over Fryske Wâlden van Noord-Oost Friesland.

Privacy voor iedereen.
Kantoor of praktijk aan huis of zoekt u een woning waar u met uw ouder(s) wilt genieten? Of wilt u een heuse biljartkamer, de mogelijkheden zijn te talrijk om allemaal te benoemen. De woonboerderij biedt alles 1 of meer van uw dromen waar te maken.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
De ruime entree geeft gelijk al het beeld van de woning weer. Er zijn nog veel authentieke elementen intact gebleven. De trap naar de eerste verdieping is ook direct zichtbaar. Aan de linkerkant; de gang naar de 2 slaapkamers, waarvan 1 in gebruik als werkkamer en aan de rechterzijde; de deur naar de woonkamer en het toilet ernaast. De woonkamer is opgesplitst in twee gedeelten. Namelijk het woongedeelte en nog een aparte kamer wat nu wordt gebruikt als werkkamer. Door de openslaande deuren is er toegang tot de woonkeuken, welke voorzien is van een 6-pits gasfornuis, een combimagnetron en oven en kookeiland, ook nog voorzien van extra bergruimte. Via de woonkeuken is er toegang tot de bijkeuken, de aangebouwde garage en de badkamer beneden. Deze badkamer is voorzien van wastafel en douche.

Eerste verdieping
De ruime overloop is prachtig afgewerkt en de houten draagbalken zorgen voor een modieuze look. Er is toegang tot de tweede badkamer, welke een inloopdouche heeft, een ligbad en wastafel met meubel. De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is zo'n 16m2. De vierde en vijfde slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde en bieden met hun ruime 20m2 veel ruimte! Bij alle slaapkamers zijn de authentieke houten balken in het zicht en verkeren alle kamers in zeer goede staat.

Tweede verdieping
De zolder heeft een hoogte van 1.88 en bevindt zich over gehele lengte van de eerste verdieping. De zolder is als bergruimte in gebruik.

Bijzonderheden:
- Uniek object met een landelijke en rustige ligging
- Ruime oprijlaan
- Veel ruimte en grond rondom de woning
- Prachtige authentieke elementen
- Vele slaap- en werkkamers
- Multifunctioneel te gebruiken
- Ligging aan de Elfstedenroute

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 1.075.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte354 m²
Perceeloppervlakte4630 m²
Woning Inhoud1590 m³
Kamers8 (5 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen