Idzerdastins 92
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Idzerdastins 92, LEEUWARDEN

Robuuste 2/1- kap woning met 4 ruime slaapkamers en royale achtertuin op het westen in een royaal opgezette wijk in Camminghaburen-Zuid !

De ligging is fantastisch met royale zichtlijnen vanuit de woonkamer, de basisscholen De Wielen en De Sprong direct nabij, veel groen- en speelvoorzieningen, het winkelcentrum, natuurgebied De Groene Ster en treinstation Leeuwarden- Groningen op geringe afstand.

Deze goed onderhouden helft van dubbel woonhuis met aangebouwde garage heeft maar liefst 140 m2 woonoppervlakte, een royale woonkeuken met bijkeuken, badkamer met 2e toilet ligbad en separate douche en een grote praktische achtertuin op het westen met tot laat in de avond zonlicht.

Voor gezinnen en/of gezinnen met thuiswerker(s) is dit bij uitstek de woning !

Indeling
Begane grond:
overkapping met entree/hal, toiletruimte, L-kamer, erkerkozijnen en ruime en fraaie zichtlijnen, woonkeuken, openslaande tuindeuren, lichte keukenopstelling met inbouwapparatuur, de bijkeuken heeft aansluitingen voor witgoed , ruime garage.

1e Verdieping:
overloop met een frans balkon, badkamer met ligbad en separate douche, 2e toilet en wastafelcombinatie, 3 ruime slaapkamers.

2e Verdieping:
vaste trap naar 4e royale (slaap)kamer met veel bergruimte.

Algemeen
* inhoud 510 m3 en woonoppervlakte 140 m2.
* woonkeuken met eetkamergedeelte
* badkamer met ligbad en 2e toilet,
* 10 zonnepanelen
* oprit geschikt voor meerdere voertuigen
* begane grondvloer voorzien van een in hout uitgevoerde dekvloer.
* De verdieping is gelegd met een laminaatvloer.

Kortom een zeer royale half-vrijstaande woning van alle gemakken voorzien op een toplocatie.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 365.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1992
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte257 m²
Woning Inhoud450 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen