Europaplein 4 1
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Europaplein 4 1, LEEUWARDEN

HOEK-appartement op de 1e woonlaag in de "Fonteinflat" gelegen appartement met lift en een prachtig uitzicht over het levendige Europaplein. Op deze prachtige locatie bent u te voet binnen 10 minuten in het centrum en in 5 minuten buiten de stad. Dus perfect voor mensen die toch in de stad willen wonen maar ook van ruimte en vrijheid houden. Kom gerust een kijkje nemen in dit verrassend ruime en licht appartement.

Aan de westkant en op loopafstand van de Leeuwarder binnenstad wordt dit goed onderhouden appartement aangeboden, met extra lichtinval in de zijgevel en een bijbehorende brede uitlopende garage.
Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met voor HR++ thermopane beglazing.
Het appartementencomplex is beveiligd door middel van intercom en camera's. Zowel een trap als lift zijn aanwezig.
De zijmuren van het complex zijn in 2019/2020 voorzien van isolerende gevelbekleding.
In het appartementencomplex kan tegen betaling van slechts € 10 per nacht een logeerruimte gehuurd worden voor eventuele gasten.
De VVE is financieel gezond en beschikt over een royaal reservefonds.

Indeling.
Via de van intercom voorziene centrale entree bevindt zich in het midden van het appartementencomplex. De lift of de trap brengt u naar de 1e etage. Via de achtergelegen galerij betreedt u de hal van het appartement. In de hal zijn de toiletruimte waarin wandcloset en fontein en de meterkast.
Aan de linkerzijde bij binnenkomst treft u de ruime slaapkamer en toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel.

Middels de woonkamer is de open keuken bereikbaar. Welke voorzien is van enkel inbouwapparatuur, zijnde een gasfornuis en koelkast. Ook is hier de CV combi ketel van het merk Remeha uit 2019 te vinden.

Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het Europaplein. Naast de woonkamer en open keuken zijn er twee slaapvertrekken aanwezig met tussengelegen de badkamer, welke vanuit 1 slaapkamer bereikbaar.

Vanuit de centrale entree-ruimte kunt u de bijbehorende afzonderlijk en achtergelegen garagebox bereiken.

Bijzonderheden:
- Appartement gelegen aan het voor Leeuwarden karakteristieke Europaplein
- uitstekende verkeersontsluiting
- goed geïsoleerd door o.a. HR++ dubbele beglazing in kunststof kozijnen
- 2 slaapkamers
- extra ruimte in appartementencomplex te gebruiken voor gasten
- afzonderlijk bereikbare achtergelegen garage
- beveiligd appartementencomplex
- VVE financieel gezond
- maandelijkse bijdrage VVE bedraagt € 158,00
- De achtergevel van het appartementencomplex is geschilderd in 2021
- VR CV combiketel.
- fraaie zichtlijnen eveneens vanuit zijgevel en uitzicht over het plein.
- eind-appartement waardoor de galerij als buitenruimte kan worden gebruikt.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 198.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1960
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte72 m²
Woning Inhoud232 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen