Deinumerstraat 27
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Deinumerstraat 27, LEEUWARDEN

Leuke jaren '30 woning in de gewilde Vossenparkwijk!

Bent u op zoek naar een unieke en karaktervolle woning in de gewilde Vosseparkwijk? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Welkom bij Deinumerstraat 27, een prachtige jaren '30 eindwoning uit 1927 die zorgvuldig is gemoderniseerd en voorzien van duurzame en energiezuinige elementen. Deze bijzondere woning is gasloos en beschikt over een palletkachel voor verwarming, terwijl de uitstekende isolatie zorgt voor maximaal comfort en lage energiekosten. Er is namelijk dak- vloer- en gevelisolatie!

De woning is volledig aangepast naar een moderne en milieubewuste levensstijl. Dankzij de gasloze verwarming door middel van een palletkachel en de hoogwaardige isolatie, geniet je het hele jaar door van een aangename en energie-efficiënte woonomgeving. De charme van het verleden ontmoet het comfort van het heden. De originele kamer-en-suitedeuren en de plafondbalken op de begane grond zijn bewaard gebleven en dragen bij aan de nostalgische uitstraling van de woning. Hier ervaar je de tijdloze klasse van een jaren '30 interieur.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Bij binnenkomst in de hal door de geïsoleerde voordeur stap je in de woonkamer, uitgevoerd met erker. Vanuit hier kun je doorlopen naar het eetgedeelte met inbouwkast en aansluitend de in 2018 geplaatste, open keuken. De keuken is voorzien van een Quooker, inductie kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combioven en koel-vries combinatie. Vanuit de keuken kun je doorlopen naar de bijkeuken, waar de elektrische 80 liter boiler te vinden is, net als de wasmachineaansluiting en het toilet.

Eerste verdieping:
Vanuit de bordestrap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Hier zijn de badkamer en twee slaapkamers te vinden, voorzien van een dakkapel met een elektrisch bedienbare screen. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, wastafel met meubel en tweede toilet en is voorzien van natuurlijke ventilatie door middel van een dakvenster en geforceerde ventilatie. De badkamer kan worden verwarmd door een gevelkachel. De overloop is ook voorzien van twee inbouwkasten, waarvan in een van de twee de omvormer van de zonnepanelen (8 stuks) te vinden is.

De vliering is met een vlizotrap te bereiken en voegt een extra laag flexibiliteit toe, perfect voor opslag. De vliering is van binnen uit geïsoleerd.

Tuin:
De tuin is op het oosten gelegen. Hier is nog een royale, geïsoleerde berging te vinden, ideaal voor bijvoorbeeld het klussen. In de berging is ook de achterom naar de steeg te vinden. Er is een handmatige overkapping te vinden, net als een elektrisch screen aan het raam van de achtergevel.

Isolatiekenmerken:
Dakisolatie van binnen uit
Vloerisolatie onder de hele vloer (drowa chips)
Spouwmuurisolatie rondom
Gasloos, palletkachel verwarmt en elektrische boiler voor warm water

De Deinumerstraat 27 bevindt zich op een strategische locatie, dicht bij voorzieningen, scholen en uitvalswegen. Je kunt genieten van het beste van beide werelden: rust en privacy in een levendige stedelijke omgeving.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 219.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1927
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte76 m²
Perceeloppervlakte101 m²
Woning Inhoud312 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelE

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen