de Heareburch 26
JIRNSUM

Omschrijving

Verkocht: de Heareburch 26, JIRNSUM

De Heareburch 26, een leuke tussenwoning, met een nette afwerkingsstaat. De woning is voorzien van 1 slaapkamer en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld starters. Deze instapklare woning kan op korte termijn worden ge-aanvaard. De woning is gelegen aan de rand van het dorp, nabij de voetbalvelden en een speeltuintje. Het dorp Jirnsum ligt in de gemeente Leeuwarden en heeft bijna 1.400 inwoners.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst stap je in de hal, met toegang tot meterkast en toilet. De woning beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Voorzien van een aangebouwde stenen berging, met een tuin op het zuid-oosten.

1e verdieping
via de vaste trap in de hal is de overloop bereikbaar, die toegang geeft tot de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een luxueuze massage douche, een wastafel en de wasmachineaansluiting.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleent.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Hellema Makelaars staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 127.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1981
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte53 m²
Perceeloppervlakte126 m²
Woning Inhoud221 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen