De Deelen 1
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: De Deelen 1, LEEUWARDEN

Voordat we u deze woning konden tonen is deze al verkocht binnen ons netwerk!


Wonen aan het water!

Het is heerlijk wonen aan het water in de Leeuwarder wijk Zuiderburen. Deze geschakelde ruime woning grenst aan het meer de Teernser Wielen. Het meer biedt direct toegang tot het Van Harinxmakanaal en de Staande Mastroute. De Staande Mastroute is een schitterde vaarroute van Lauwersoog dwars door Friesland tot in het natuurgebied De Weerribben in Overijssel.

Deze ruime woning heeft een grote lichte woonkamer met een schuifpui naar het terras en een half-open keuken. De tweede schuifpui geeft toegang tot de patio. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping wordt nu gebruikt als zolder maar het is ook mogelijk hier slaapkamer(s) of een werkkamer te creëren.

De pierwoning maakt optimaal gebruik van de zon en is op die manier ook zo gesitueerd. Aan de waterkant is een groot terras aangelegd met verschillende niveau's met een eigen aanlegsteiger. De woning heeft de tuin op het zuiden. Bij de entree van de woning is een tweede zitplek gecreëerd in de vorm van een patio. Tevens is er een dakterras aanwezig op de tweede verdieping van ongeveer 24 m2 op het zuiden! De woning is tevens voorzien van zonnepanelen.

Indeling:
Begane grond
Ruime garage met garagedeur. Via de garage of de voordeur toegang tot hal met toilet en meterkast. Via glazen deur woonkamer met keuken.

Eerste verdieping
Overloop en 3 slaapkamers, Badkamer met ligbad, wastafel, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping
Vaste trap. Ruime zolder. Dakterras.

Het huis is gelegen in een rustige doodlopende straat met een ruim grasveld voorzien van speeltoestellen. De wijk kent basisscholen, een wijkcentrum, actieve wijkvereniging, een gezondheidscentrum en diverse winkels.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 525.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte320 m²
Woning Inhoud600 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen