Bostulp 7 a
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Bostulp 7 a, LEEUWARDEN

Midden in de groene woonwijk Aldlân staat dit prachtige vrijstaande landhuis! Dit gedeelte van de wijk kenmerkt zich door het vele groen en het nabijgelegen recreatiegebied 'De Froskepôlle'! Het object ligt parallel aan het Van Harinxmakanaal en dit geeft een fantastische beleving met het water. De woning beschikt over een unieke, goed onderhouden, fraaie tuin rondom, met veel groen en een waterpartij. De woning beschikt over een inpandige garage en een vrijstaande berging. Het betreft een autoluwe straat, die deels doodlopend is. De kindvriendelijke wijk biedt vele voorzieningen, waaronder winkelcentra, scholen, gezondheidszorg en restaurants op loopafstand. De binnenstad is op 10 minuten fietsafstand.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Vanuit de entree is het toilet beneden met fonteintje bereikbaar, net als de meterkast. Vanuit de entree toegang naar de half open woonkeuken, voorzien van inbouwapparatuur. De eetkamer grenst aan de keuken en is groot genoeg om een royale eettafel te kunnen plaatsen. De eetkamer loopt over in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard en grote raampartijen. Daarnaast is er nog een royale extra tuinkamer. Deze kamer is voorzien van een schuifdeur, met toegang tot de tuin. De bijkeuken zorgt voor extra gemak en zorgt voor de doorloop naar de royale garage (voorzien van een elektrische garagedeur). In de garage is nog ruimte voor extra berging. De gehele benedenverdieping is voorzien van een onderhoudsarme leistenen vloer.

Eerste verdieping:
Middels de royale bordestrap is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot maar liefst vier slaapkamers waaronder tweevide-slaapkamers en een badkamer. Er is bergingsruimte door middel van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, bad en dubbele wastafel.

Zolder
De zolder is bereikbaar vanuit één van de slaapkamers. De zolder biedt de mogelijkheid voor extra bergruimte.

Algemeen:
- woonoppervlakte 169 m2 en inhoud 635 m3
- perceeloppervlakte 600 m2
- De achtertuin met vlonder biedt de gehele dag zon.
- De woning is grotendeels volledig (na)geïsoleerd
- verwarming en warm water middels een combiketel (Remeha) van 2011 (eigendom)
- aanvaarding is in overleg met opdrachtgevers.

Kortom: een unieke en goed onderhouden woning op een mooie locatie, zeker de moeite waard om een bezichtiging aan te vragen bij onderstaand makelaarskantoor.

De eigenaar vertelt:
'' Het is heerlijk zitten op het terras bij de vijver genietend van het geluid van vogels en stromend water. Het huis heeft door de speelse indeling met half open ruimten en split level slaapkamers een bijzondere sfeer. De tuin biedt door de diversiteit aan beplanting en waterlelies in de vijver elk jaargetijde andere kleuren. De coniferen en laurier garanderen privacy. Het is aangenaam rustig wonen aan de Bostulp. Voor een wandeling bieden het pad langs het van Harinxmakanaal en de Froskepolle veel vertier!''

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

In de situatie particuliere verkoper en niet particuliere koper kan de particuliere verkoper als voorwaarde stellen dat uit de koopovereenkomst pas verplichtingen voortvloeien als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend. Met andere woorden: verkoper kan als voorwaarde stellen dat er pas een koopovereenkomst is als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend; geen handtekening geen koopovereenkomst.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 495.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1986
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte169 m²
Perceeloppervlakte600 m²
Woning Inhoud635 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen