Begoniastraat 5
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Begoniastraat 5, LEEUWARDEN

Ruime 2-onder-1 kapwoning met 93 m² woonruimte in de Bloemenbuurt in Leeuwarden. Deze woning, gebouwd in 1965, biedt ongekende mogelijkheden voor een koper met visie.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst kom je in een royale hal met de trap naar boven en toilet. Wanneer je door de deur loopt kom je in een royale woonkamer met haard en grote raampartijen aan zowel de voor als achterkant van de woning. Hier voldoende ruimte om zowel uw zit als eethoek kwijt te kunnen. Wanneer je door loopt vanuit de eethoek kom je in de gesloten keuken met doorgang naar de garage en de ruime groene achtertuin.

Verdieping:
Wanneer je vanuit de hal op de begane grond de trap oploopt kom je terecht op de overloop van de eerste verdieping, deze biedt toegang tot maar liefst 5 ruimtes. Hiervan worden er momenteel 3 gebruikt als slaapkamer, 1 als badkamer en een ruimte voor de wasmachineaansluiting. vanuit de slaapkamer aan de achterkant van de woning is het droogplat boven de garage te bereiken.

Tuin:
Deze woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin is gesitueerd op het noorden.

De Begoniastraat 5 in Leeuwarden biedt ongekende potentie en mogelijkheden voor kopers die bereid zijn om hun eigen stempel op deze woning te drukken. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en uw visie te ontdekken voor deze unieke Leeuwarder woning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om deze woning te bezichtigen.

Deze informatie is door Hellema Makelaars met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 190.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1965
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte93 m²
Perceeloppervlakte216 m²
Woning Inhoud404 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD

Locatie

Refresh to make it work.

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen