De Pols

De Pols
LEEUWARDEN

€ 475.000 vrij op naam

Omschrijving

Bouwplan van 2 vrijstaande woningen aan het water in plan Wiarda, kavels van circa 350 m2.Het Oeverhuis is een huis dat deels op de oever en deels aan de oever is gelegen. Een huis voor mensen die er van houden direct aan het water te wonen. Wonen op het beschutte niveau waar de meerkoeten, zwanen en eenden zich tussen het riet op het water begeven. Het huis bestaat uit een grote zadelkap waarvan het volume op de plek is toegesneden. Dit kan op basis van de wensen van de toekomstige bewoners, maar kan ook naar aanleiding van de oriëntatie van de woning ten opzichte van zon en windrichting. In dit gevisualiseerde ontwerp ligt het huis als een amfibie met zijn kop op de oever, het lichaam en de staart in het water. In de kop bevinden zich berging, keuken en entree. In het lichaam wordt gewoond, de staart voorziet in een royale buitenkamer. Bij de invulling van de “aarde- en/of watertuin” kunnen persoonlijke keuzes gemaakt worden.

De woningen worden energiearm uitgevoerd.

Vloer en fundering zijn hoofdzakelijk van beton: palen, balken, vloeren. De opbouw hoofdzakelijk van kalkzandsteen en het dak van geïsoleerde dak elementen.

Installatie en opbouw van de schil is toegesneden op de energieprestatienorm.

Het volledige huis is onderheid, een combinatie van low-high tech en gedetailleerd en uitgevoerd op basis van vakmanschap en gedegen ervaring.Prachtige woningen op een top locatie.Heeft u net wat andere wensen? Maak het kenbaar, wij gaan graag in gesprek om uw wensen te realiseren.

Over dit object

TypeWoonhuis
Bouwvormnieuwbouw
Woonoppervlakte120 m²
Bouwperiode2019

Wonen

Totaal aantal schuren/bergingen1
Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4

Locatie

Refresh to make it work.

Contact met makelaar

Hellema Makelaars


info@hellema.nl
058-2155990

*
*
*