Meinardswei 86
MINNERTSGA

Omschrijving

Te koop: Meinardswei 86, MINNERTSGA

Centraal gelegen in het centrum van Minnertsga, dit historische café geniet al generaties lang van een prominente positie in het centrum. Een levendige ontmoetingsplek waar altijd iets te beleven valt. Of het nu gaat om bruisende muziekavonden, gezellige potjes biljart of darten, of het populaire "beerpongen", hier wordt volop gefeest!

Het café is gelegen aan de linkerkant van het pand met een aangrenzende zaal van 140 m². Boven bevindt zich nog een kleinere zaal van circa 50m², ideaal voor diverse evenementen en bijeenkomsten.
Aan de rechterkant van het pand is het cafetaria "de Smulhoeke" van 45 m² gevestigd, compleet uitgerust voor het bereiden van snacks.

Aan de voorzijde van het statige pand is een gezellig en zonnig terras waar het motto 'zien en gezien worden' geldt.
Achter het café, aan de zijkant van het gebouw, is een ruimte die uitstekend geschikt is voor een viskiosk, grill- en pizzatakeaway, compleet met diverse apparatuur.

De zaal op de bovenverdieping van kan dienstdoen als apart café met eigen toiletfaciliteiten, maar met enkele aanpassingen kan het ook worden omgebouwd tot een ruime woning met badkamer en slaapkamers. Het zelfstandige appartement, 90m², op de tweede verdieping is ruim te noemen.

Daarnaast beschikt het pand over voldoende opslagruimte, waaronder een koelcel met kelderbierinstallatie (eigendom!), en een ruim afgeschermd erf achter het pand. Het pand is goed onderhouden en volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ veiligheidsglas.

Het pand is goed onderhouden, volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ veiligheidsglas.
Uiteraard kan het pand ook worden omgevormd tot een andere horecagelegenheid, zoals een themarestaurant, of zelfs worden gebruikt voor detailhandel of als ruim (dubbel) woonhuis!
De aanpalende garage/opslagruimte en en daar achtergelegen tuin is bijbehorend.

Het pand is tevens te huur voor € 2.400,- per maand exclusief GWL en de inventaris en inboedel is daarin begrepen!

Geïnteresseerd in de talloze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging!

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 350.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiehoreca
Energie
EnergielabelD

Functie informatie

HORECA
Verkoop Vloeroppervlakte100 m²
Oppervlakte318 m²

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy