Simon Vestdijkwei 14
Leeuwarden

Omschrijving

Te koop: Simon Vestdijkwei 14, Leeuwarden

Te Koop: uitstekend gelegen commerciële Business Unit gelegen aan de Simon Vestdijkwei 14 op bedrijventerrein de Zwette te Leeuwarden. Dit object biedt een unieke kans voor ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een moderne, veelzijdige bedrijfsruimte.
Het pand is voorzien van ruime parkeerfaciliteiten, laadpaal, 28 zonnepanelen en een groot kantoor- en perceeloppervlak.
Hoogtepunten van het object:

Strategische locatie: Gelegen op een prominente plek binnen de bedrijvige omgeving van Leeuwarden, biedt dit pand uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid.

Recente bouw: Opgeleverd in 2014, profiteert u van een moderne bouwstandaard met een frisse en professionele uitstraling.

Ruime opzet: Met een perceeloppervlakte van 171 m² en een vloeroppervlak van 330 m², biedt dit pand voldoende ruimte voor diverse bedrijfsactiviteiten.

Kenmerken van het pand:
Dit commerciële pand omvat een ruime entree, diverse kantoorruimtes verspreid over twee lagen, en een handige berging. De vloeroppervlakverhouding (VVO/BVO) benadrukt de efficiënte indeling en het minimale ruimteverlies binnen het pand. Een A++ energielabel en geen monumentstatus bieden flexibiliteit voor toekomstige upgrades of wijzigingen.

Aanvaarding: Bespreekbaar, met de flexibiliteit om aan uw wensen te voldoen.
Voorwaarden: Verkoop geschiedt op basis van 'as is, where is’. Dit commerciële pand is niet alleen een financieel aantrekkelijke investering, maar biedt ook een uitzonderlijke kans om uw onderneming te vestigen op een strategische en goed bereikbare locatie in Leeuwarden. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, neemt u contact op met de heer D. Metz onder nummer 06.10408583

Disclaimer: Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. De aanbieding is vrijblijvend en een uitnodiging tot het doen van een bod.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 325.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Energie
EnergielabelA++

Functie informatie

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy