Jupiterweg 21-g 11
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te huur: Jupiterweg 21-g 11, LEEUWARDEN

Op het dynamische bedrijventerrein aan de Jupiterweg in Leeuwarden treft u deze eigentijdse bedrijfsunit aan. Deze moderne bedrijfsruimte biedt een totaal vloeroppervlak van ongeveer 116 m², verdeeld over 58 m² op de begane grond en 58 m² op de bovenverdieping.

Locatie
Dit bedrijventerrein, genaamd 'De Hemrik,' is ontstaan in het midden van de jaren '70 en bestrijkt een uitgestrekt gebied van zo'n 230 hectare, gelegen aan de oostzijde van Leeuwarden. Deze bedrijfsunit is gunstig gelegen op de Jupiterweg, met uitstekende verbindingen naar de Saturnusweg en de Planetenlaan. Deze wegen doorkruisen het bedrijventerrein van noord naar zuid en van oost naar west. Bovendien leidt de nabijgelegen Anne Vondelingenweg onder andere naar de Groningerstraatweg N355, terwijl de Planetenlaan en de Aldlânsdijk u via de Drachtsterweg naar knooppunt Leeuwarden Zuid (N31 en N32) brengen. Dit bedrijventerrein herbergt talloze bekende bedrijven, waaronder Bourguignon, Themmen Heftrucks, Makro en Gamma Bouwmarkt.

Project Mercuriusparc
Dit pand maakt deel uit van het project 'Mercuriusparc' op industrieterrein 'De Hemrik,' gelegen aan de Jupiterweg in Leeuwarden. Het project omvat in totaal 53 bedrijfsunits, verdeeld over 4 bouwblokken.

Oppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 116 m², verdeeld als volgt:
- ca. 58 m² op de begane grond.
- ca. 58 m² op de verdiepingsvloer.

Voorzieningen
- Overheaddeur elektrisch met afstandsbediening.
- Betonnen (kanaalplaten) verdiepingsvloer mét dakluik.
- Vaste trap.
- Keukenblok op de verdieping.
- Toilet met fonteintje en spoelbak op de begane grond.
- Aparte loopdeur.
- Twee parkeerplaatsen.

Vloerbelasting
De vloerbelasting op de begane grond bedraagt maximaal 1.000 kg/m², terwijl de verdiepingsvloer een maximale belasting van 500 kg/m² kan dragen.

Parkeren
Bij deze unit horen twee eigen parkeerplaatsen.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 850,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy