Icarusweg 7-a25
LEEUWARDEN

Omschrijving

Te koop: Icarusweg 7-a25, LEEUWARDEN

Profiteer nu van de Voorjaarsaanbieding en koop twee units met korting!! Vraag naar de mogelijkheden.

Ontdek de perfecte zakelijke ruimte op het bruisende unitpark aan de Icarusweg 7 in Leeuwarden! Deze unieke kans biedt de mogelijkheid om een volledige unit te verwerven, met een oppervlakte van circa 150m². Gelegen op een goed onderhouden en afgesloten terrein met camerabewaking, geniet je van optimale beveiliging en toegang via een geautomatiseerde toegangspoort.

Ideaal voor diverse doeleinden:
De unit is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden, opslag, stalling of gedeeltelijke verhuur. Unit 24 en 25 zijn volledig uitgeruste ruimtes met een verdiepingsvloer, pantry, toilet en raam op de 1e verdieping. Met een totale vloeroppervlakte van circa 150 m², verdeeld over begane grond en eerste verdieping, geniet je van een veelzijdige ruimte die direct inzetbaar is. Unit 24 is 50m2, unit 25 is 100m2, doordat hier een verdiepingsvloer in zit.

Afmetingen en voorzieningen:
De afmetingen per unit zijn royaal (10.00 m x 5.00 m x 7.00 / 8.00 m), en de units zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals een handmatige overheaddeur, houten verdiepingsvloer met vaste trap, kunststof kozijn op de verdieping, loopdeur met bovenraam naast de overhead deuren, schuifpoort en camerabewaking op het terrein, riolering en wateraansluiting achterin de unit, groepenkast met krachtstroom, UTP cat6 kabel voor internet, en een brandblusser.

Verkoopvoorwaarden:
Voor slechts €170.000 krijg je bij dit project toegang tot deze veelzijdige units. Let op, de koopsom is exclusief overdrachtsbelasting én BTW. Hier vallen dus geen kosten onder zoals; de kosten van de hypotheekakte, taxatie en andere belastingen.

Daarnaast bedraagt de VvE-bijdrage voor algemene voorzieningen slechts €225,- per jaar (exclusief BTW en/of BTW vrij). De aanvaarding kan direct plaatsvinden, en een projectnotaris is bij dit project betrokken.

Bestemmingsplan:
Volgens het bestemmingsplan van de gemeente Leeuwarden, genaamd "Leeuwarden – Industrieterrein Leeuwarden Oost en De Hemrik," zijn de units bestemd als "Bedrijventerrein – 2."

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 170.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy