Icarusweg 7-a24
LEEUWARDEN

Omschrijving

Verkocht: Icarusweg 7-a24, LEEUWARDEN

Ontdek de perfecte zakelijke ruimte op het bruisende unitpark aan de Icarusweg 7 in Leeuwarden! Deze unieke kans biedt de mogelijkheid om een volledige unit te verwerven, met een oppervlakte van circa 50m². Gelegen op een goed onderhouden en afgesloten terrein met camerabewaking, geniet je van optimale beveiliging en toegang via een geautomatiseerde toegangspoort.

Ideaal voor diverse doeleinden:
De unit is geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden, opslag, stalling of gedeeltelijke verhuur. Unit 23 is een fraai gelegen unit, voorzien van een uitstortgootsteen en een toilet. Met een totale vloeroppervlakte van circa 50 m² op de gegane grond geniet je van een veelzijdige ruimte die direct inzetbaar is.

Afmetingen en voorzieningen:
De afmetingen per unit zijn royaal (10.00 m x 5.00 m), en de units kan zijn voorzien van een: handmatige overheaddeur, houten verdiepingsvloer met vaste trap, kunststof kozijn op de verdieping, loopdeur met bovenraam naast de overhead deuren, schuifpoort en camerabewaking op het terrein, riolering en wateraansluiting achterin de unit, groepenkast met krachtstroom, UTP cat6 kabel voor internet, en een brandblusser. Het verschilt per unit hoe deze uitgevoerd is, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Verkoopvoorwaarden:
Voor slechts € 77.000 krijg je bij dit project toegang tot deze veelzijdige units. Let op, de koopsom is exclusief overdrachtsbelasting én BTW.

Daarnaast bedraagt de VvE-bijdrage voor algemene voorzieningen slechts €225,- per jaar (exclusief BTW en/of BTW vrij). De aanvaarding kan direct plaatsvinden, en een projectnotaris is bij dit project betrokken. De kosten van de akte van levering worden vergoed door de verkoper.

Bestemmingsplan:
Volgens het bestemmingsplan van de gemeente Leeuwarden, genaamd "Leeuwarden – Industrieterrein Leeuwarden Oost en De Hemrik," zijn de units bestemd als "Bedrijventerrein – 2."

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 77.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2155990 voor direct contact.

Gehele aanbod Contact opnemen