Rijksstraatweg 15
RYPTSJERK

Omschrijving

Te huur: Rijksstraatweg 15, RYPTSJERK

Ben je op zoek naar een uniek en bijzonder pand dat perfect is voor je (zorg)onderneming, zalencentrum of horecagelegenheid gecombineerd mét wonen? Kijk dan niet verder!

De huurprijs is in overleg, ook afhankelijk van hoe veel er gehuurd gaat worden. Dit kan bijvoorbeeld zonder voorhuis zijn of juist alleen het voorhuis, met inventaris of zonder. Vraag naar de mogelijkheden!

Het object is gebouwd in 1908, is goed onderhouden en heeft een charmante uitstraling. Met een totaaloppervlakte van bijna 1200 m2 en een perceeloppervlakte van 7.290 m2 biedt dit pand veel ruimte voor creatieve invulling. Zo is het bijvoorbeeld erg geschikt voor het behoud van de huidige horecafunctie, maar kan het ook omgevormd worden naar zorgappartementen. Ook andere gebruiksfuncties zijn bespreekbaar. Het energielabel A+ is een extra pluspunt, waardoor het pand energiezuinig is.

Het geheel omvat meerdere ruimtes die momenteel dienen ter ondersteuning voor de horecafunctie. Denk hierbij aan een restaurant met bar en aangrenzende keuken, een familiezaal met eigen bar en een afzonderlijke zaal voor evenementen of bruiloften. Ook beschikt het over een eigen opgang voor het personeel, met kantine, kleedkamers en eigen toiletruimte.

Indeling:
Bij binnenkomst in de centrale hal vind je een garderobe, meterkasten en het toiletgedeelte. Ook de ontvangstbalie is hier gesitueerd, waarbij alle verlichting van het gehele object centraal geregeld is.

Vanuit de centrale hal loop verder naar het restaurantgedeelte, dat is voorzien van een bar en aangrenzende keuken. Via het restaurant brengt de trap u naar boven, waar u kunt plaatsnemen op de vide en kunt genieten van het uitzicht. Vanuit de centrale hal is ook de familiezaal bereikbaar. Deze ruimte is perfect om even tot rust te komen en is voorzien van een bar waar jezelf en je gasten kunnen genieten van een hapje en drankje.

Via de overloop op de eerste verdieping komt u terecht in een afzonderlijke zaal die perfect is voor een klein evenement of besloten feest. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping zijn toiletten aanwezig voor het gemak van uw gasten. Het personeel heeft een afzonderlijke opgang met een kantine, kleedkamers en eigen toiletruimte. Boven het restaurantgedeelte zit ook een royale zolder, welke geschikt is voor berging. De zolder is ook voorzien van een liersysteem, voor zware spullen vanaf het restaurant.

Het woongedeelte aan de voorzijde van het pand is afzonderlijk bereikbaar en beschikt over een keuken en 5 kamers, wat het ideaal maakt voor bijvoorbeeld een horecaondernemer die ook graag ter plaatse wil wonen. Ook is dit erg interessant voor een zorginstelling. Het geheel is bij uitstek geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een uitdagend project of een bestaand horeca bedrijf die hun activiteiten willen uitbreiden.

Achter het object zijn nog de royale bergingen te vinden. Deze zijn ook erg geschikt om bijvoorbeeld om te vormen tot zorgappartementen. Tekeningen hiervan zijn op aanvraag beschikbaar.

Bestemming
Horeca - 2 met bedrijfswoning.

Parkeren
Er is een ruim aantal parkeerplaatsen op het eigen terrein. Af te sluiten met een toegangshek.

Locatie
Gelegen aan de doorgaande weg richting Leeuwarden en dicht bij de Centrale as.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (er zijn ook kortere huurtermijnen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden).

Huurprijsbetaling
Per maand/kwartaal, vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse indexering conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "Hellema Bedrijfsmakelaars." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "Hellema Bedrijfsmakelaars" geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijsprijs onbekend
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Energie
EnergielabelA+

Functie informatie

HORECA
Oppervlakte904 m²
Verkoop Vloeroppervlakte600 m²

Contact met makelaar

Hellema Makelaars
Hellema Makelaars


[email protected]
058-2155990

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy